26 / 04 / 2024

Çorum Alacahöyük Müzesi'nin onarımı yapılacak!

Çorum Alacahöyük Müzesi'nin onarımı yapılacak!

Ankara Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğü, Çorum Alacahöyük Müzesinin onarım, teşhir, tanzim ve çevre düzenlemesi işini yaptırmak üzere ihale açtı



İhale, 17 Ağustos 2009 tarihinde saat 14.00'de  Ankara  Rölöve ve Anıtlar Müdürlüğünde "açık ihale usulü" ile gerçekleştirilecek.

Yer tesliminden itibaren 300 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek. İhalede ekonomik açıdan en avantajlı teklif, sadece fiyat esasına göre belirlenecek. İşin tamamı için teklif verilecek olan ihalede katılımcılar, teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

ESKİŞEHİR'DEKİ METRİSTEPE DORUK ŞEHİTLİĞİNİN ONARIMI
Bu arada, Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Eskişehir İnşaat Emlak Bölge Başkanlığı, Metristepe Doruk Şehitliğinin genel onarımını ihaleye çıkardı. Onarım işi genel olarak şehitlik anıtı, altı adet şehit mermer mezarı, çevre duvarı, yürüyüş yolu ve aydınlatma tesisatını kapsayacak. İhale, 19 Ağustos 2009 tarihinde saat 11.00'de "açık ihale usulü" ile MSB Eskişehir İnşaat Emlak Bölge Başkanlığında gerçekleştirilecek.

Yer tesliminden itibaren 50 günlük süreyi kapsayacak olan işin ihalesine sadece yerli firmalar katılabilecek. Söz konusu ihaleye ait şartname de aynı yerden bedel ödenerek satın alınabilecek.
AA


Geri Dön