19 / 04 / 2024

Çorum Alaca'ya 11 yeni saha geliyor!

Çorum Alaca'ya 11 yeni saha geliyor!

Çorum Alaca Belediye Başkanı Muhammet Esat Eyvaz ve Başkan Yardımcısı Yusuf Büküş, Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu’yu Türkiye Büyük Millet Meclisinde ziyaret ederek yatırımları hakkında konuştular.




Alaca'da yapılan yatırımlar ve çalışmaların ayrıntılı olarak değerlendirildiği görüşmede Uslu, “Memleketimizin ihtiyaçlarını karşılamaya devam ediyoruz. Yatırımlarımız ve çalışmalarımız planlandığı şekilde devam ediyor. Alaca ilçemiz Doğalgaz konforunu kullanmaya başladı. Bu yıl da Osmancık ve İskilip ilçemizi Doğalgaz’a kavuşturacağız. 300 Öğrencili Yükseköğrenim yurdumuz yatırım programına alındı. Arsa tespit ve tahsis süreci çalışmaları yürütülüyor.  Yeni Alaca İmam Hatip Lisesi Kampüsü ile İskilip İmam Hatip Ortaokulu ihale tarihleri belli oldu. Daha birçok projemiz hızlı bir şekilde yürütmeye devam ediyoruz. Alaca Belediye Başkanımızın “Semt Sahaları” projesi ile ilgili talebimiz Spor Toto Teşkilat Başkanlığınca uygun görüldü. Projeyi hazırlayan Belediye Başkanımız Esat Eyvaz’a, destek veren Gençlik ve Spor Bakanımız A.Çağatay Kılıç ve Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ediyoruz” dedi.


ALACA’YA 11 ADET SEMT SAHASI 


İlçeye yapılan yatırım ve çalışmalar ile ilgili teşekkür eden Belediye Başkanı Eyvaz, “Semt Sahaları projemiz ile seçim döneminde söz verdiğimiz bir projeyi de sizin desteğinizle gerçekleştiriyoruz. Alaca’nın çeşitli mahallelerine inşa edilecek 1 adet’i kapalı 6 adet Futbol Sahası, 3 Basketbol-Voleybol ve 2 Tenis Kortundan hemşehrilerimiz faydalanmış olacaktır. Desteğiniz için teşekkür ederim” dedi.


MAHALLELERE YAPILMASI PLANLANAN SEMT SAHALARI; 


Günhan Mahallesi mesire alanına 1 adet kapalı sentetik çim yüzeyli Futbol Sahası, Cumhuriyet Mahallesi Atatürk İlk/Ortaokulu yanına 1 adet sentetik çim yüzeyli Futbol Sahası, 1 adet Basketbol-Voleybol Sahası ile 1 adet Tenis Kortu, Yıldızhan Mahallesi Alaca İlk/Ortaokulu bahçesine 1 adet sentetik çim yüzeyli Futbol Sahası,  Cumhuriyet Mahallesi Dr. Ali Dedekargınoğlu İlkokulu Bahçesine 1 adet sentetik çim yüzeyli Futbol Sahası, Özhan Mahallesi İmam Hatip Ortaokulu bahçesine 1 adet sentetik çim yüzeyli Futbol Sahası, Cengizhan Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy İlk/Ortaokulu Bahçesine 1 adet sentetik çim yüzeyli Futbol Sahası, Yıldızhan Mahallesine 1 adet Basketbol-Voleybol Sahası ile 1 adet Tenis Kortu, Cumhuriyet Mahallesi Alaca Kız İmama Hatip Lisesi bahçesine 1 adet Basketbol-Voleybol Sahası.


Çorum Keskin Karar


Geri Dön