19 / 04 / 2024

Çorum Aqua Park projesinin yeri belirlendi!

Çorum Aqua Park projesinin yeri belirlendi!

Çorum Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Aqua Park'ın yeri belli oldu. Çorum Belediye Meclisi toplantısında tesisin inşa edileceği alanda imar düzenlenmesi yapıldı.




Çorum Belediyesi tarafından yaptırılacak olan Aqua Park'ın yeri belli oldu. Belediye Meclisi toplantısında tesisin inşaa edileceği alanda imar düzenlenmesi yapıldı.


Şehrimizin en fazla ihtiyaç hissettiği hususlardan biri de insanların eğlenerek vakit geçirebilecekleri yerlerin sınırlı olması diyen Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, 8 yıldır bu eksiği giderecek yatırımlar yaptık. Aqua Park'ın Çimento Fabrikası yanında bulunan alana inşaa edilecek. parselinde düzenleme yapıldığını açıkladı.


Tamamen üzeri kapalı olacak tesis de kadınlar, erkekler ve çocuklar için ayrı ayrı havuzların bulunacak. Tesisimizin  projesi tamamlanma aşamasında. Özellikle yaz aylarının kavurucu sıcaklarında serinlemek isteyen hemşehrilerimize adeta nefes aldıracak olan "Aquapark"ımızda su kaydırakları ve dinlenme alanları yer alacak. Ayrıca çevresinde de yine  tenis kortu ve basketbol sahaları bulunacak.



Çorum Belediyesi




Geri Dön