28 / 03 / 2024

Çorum Belediye Başkanlığından büyük fırsat! İmarlı arsalar satıyor!

Çorum Belediye Başkanlığından büyük fırsat! İmarlı arsalar satıyor!

Çorum Belediye Başkanlığı, Çorum Kuruçay ve Gülabibey mahallelerinde yer alan 3 adet arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte söz konusu ihale ile ilgili merak edilen tüm detaylar...



TAŞINMAZLAR SATILACAKTIR
Çorum Belediye Başkanlığından:

İşin Niteliği, Yeri ve Miktarı : Mülkiyeti Belediyemize ait Kuruçay ve Gülabibey Mahallesinde bulunan, Cinsi Arsa vasfında olan, aşağıda nitelikleri belirtilen 3 adet taşınmaz;

Çorum Belediye Başkanlığından büyük fırsat! İmarlı arsalar satıyor!

Bedeller üzerinden ilanda belirtilen saatlerde, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a. Maddesine istinaden Kapalı Teklif Arttırma Usulü ile hazırlanan şartnameleri dahilinde ayrı ayrı satılacaktır.
Şartname : Şartname ve Ekleri Belediyemiz Emlak ve İstimlak Müdürlüğünden 500,00 TL karşılığında temin edilebilir ve görülebilir.
İhale Tarihi ve Yeri: 03.06.2022 Cuma günü İlanda Belirtilen saatlerde Belediyemiz Turgut Özal İş Merkezi 4. Kat Meclis Salonunda ve Encümen huzurunda yapılacaktır.
İsteklilerde Aranan Belgeler:
A) Tebligat için adres beyanı ayrıca irtibat için telefon numarası ve fax numarası ile varsa elektronik posta adresi.
B) Nüfus Cüzdanı Fotokopisi (Tüzel Kişilerden İstenmez).
C) İstekli eğer tüzel kişilik olarak ihaleye girecek ise; yıl içerisinde alınmış halen faaliyette bulunduğuna dair Ticaret ve Sanayi Odası veya bağlı bulunduğu odadan alınmış kayıt belgesi ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
D) Vekâleten ihaleye katılma halinde istekli adına katılan kişinin noter tasdikli vekâletnamesi.
E) Geçici Teminata ait belge (2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’na uygun).
F) Bankalarca ve özel finans kurumlarınca verilen teminat mektupları dışındaki teminatların istekliler tarafından mal sandıklarına yatırılması zorunlu olup, bunlar komisyonlarca teslim alınamaz. Üzerlerine ihale yapılanların teminat mektupları ihaleden sonra mal sandıklarına teslim edilir ve üzerlerine ihale yapılmayan isteklilerin geçici teminatları hemen geri verilir. Her ne suretle olursa olsun idarece alınan teminatlar haczedilemez ve üzerine ihtiyati tedbir konulamaz.
G) Ortak girişim olması halinde noter tasdikli ortak girişim beyannamesi
H) İhale şartname bedelini yatırdığına dair makbuz.
I) İhaleye katılacak olanların, Belediye ye borcu olmadığına dair (taksitli borçlar hariç) Mali Hizmetler Müdürlüğü, Tahsilat Biriminden alacakları yazı.
İ) Kamu İhale Kanunu ile 2886 sayılı Devlet İhale Kanununa göre ihalelere katılma yasağı olmadığına dair, ilgili kurumlardan belge, (ekap.kik.gov.tr internet adresinden alınabilir.)
*Yukarıda belirtilen ihalelere katılacak olanların istenilen belgeleri eksiksiz olarak tamamlayıp, en geç 03.06.2022 Cuma günü Saat 10.15’e kadar belediyemiz Turgut Özal İş Merkezi 4. Kat Meclis salonunda bulunan İhale Komisyon ( Encümen Başkanlığı) Başkanlığına teslim etmeleri gerekmektedir.
Belirtilen tarih ve saatten sonra verilen teklifler ile posta ile geç gelen teklifler kabul edilmeyecektir. Keyfiyet ilan olunur.

Karatay Belediyesi'nden büyük fırsat! 24 ay taksitle 8 arsa satıyor!

Arsa almak isteyenlere büyük fırsat! Konya Büyükşehir Belediyesi 24 ay taksitle imarlı arsa satıyor!

Milli Emlak İstanbul'un göbeğinde 250 bin TL'ye konut satıyor! Milli Emlak'tan kelepir daire fırsatı!


Geri Dön