29 / 03 / 2024

Çorum Uğurludağ'a ucuz konut müjdesi!

Çorum Uğurludağ'a ucuz konut müjdesi!

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, Uğurludağ halkına ucuz konut müjdesi verdi. Ceylan, Uğurludağ'ı yeniden yapılandırdıklarını anlattı.



AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, İskilip ve Uğurludağ ilçelerinde partililere seslendi. Ceylan, “Bu coşku ile birlikte 31 Mart'ta da sandıkları patlatacağız" diye konuştu.

12 milyonluk konutlar
Çorum Haber Gazetesi'nde yer alan habere göre, Uğurludağ halkına ucuz konut müjdesi veren Ceylan, Uğurludağ'ı yeniden yapılandırdıklarını, 12 milyonluk konutlar inşa ettiklerini söyledi. Ceylan, “Bu ne demek oluyor; yemezsen, yedirmezsen millete hizmet ediyorsun. Bu konutlar bitsin, yine nereye isterseniz aynı şekilde oraya da bir konut inşa etme sözünü veriyoruz" açıklamasında bulundu.

Her iki ilçe ziyaretinde de özellikle çocuk ve yaşlılar ile yakından ilgilenen Ceylan, “Çocuklarımız bizlerin ve ülkemizin geleceğidir. Yaşlılarımız ise bizleri geçmişidir. Onların birikimleri ve tecrübeleri bizler için önemlidir. Hükümet olarak bunun bilincindeyiz. Bu bilinçle her zaman çocuk ve yaşlılarımızı destekledik ve desteklemeye de devam ediyoruz" dedi.


Geri Dön