26 / 04 / 2024

Murat Kurum'dan Konya'ya ucuz konut müjdesi!

Murat Kurum'dan Konya'ya ucuz konut müjdesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Konya'ya ucuz konut müjdesi vererek, "İnşallah yakın zamanda burada konut üretimi yapacağız. Alt gelir grubu vatandaşlarımıza yönelik, onların alabileceği bir konut çalışmamız olacak." dedi.



Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile birlikte çeşitli programlara katılmak için geldiği Konya'da, valiliği ziyaret etti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Koca ve Kurum, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra, Vali Yakup Canbolat, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve bazı milletvekilleriyle bir süre görüştü. Görüşmenin ardından Koca ve Kurum, basın mensuplarına açıklamalar yaptı.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum da Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 100 günlük icraat programına ilişkin değerlendirmeler yaptı.

Kentsel dönüşüm, millet bahçeleri, çevre, ulaşım gibi proje başlıklarıyla ilgili de konuşan Kurum, "400 eylemimiz var. 100 gün içerisinde inşallah bunların bir kısmını tamamlayacağız, bir kısmına da başlayacağız." dedi.

Kurum, Konya'ya şehrin problemleri, sorunları ve yapılması gerekenlerin tespitiyle ilgili çalışmalar yapmak üzere geldiklerini söyleyerek şu şekilde konuştu:

"Konya şehircilik anlamında düzenli bir şehir. Gecekondusu olmayan, düzenli bir şehrimiz. Biz de aldığımız bayrağı daha yukarı nasıl taşıyabiliriz, bulunduğu yerden yukarı nasıl taşıyabiliriz, bunun çabası içerisinde olacağız. Konya'da alt gelir gruba yönelik konutla alakalı bir yer çalışması olacak. İnşallah yakın zamanda burada konut üretimi yapacağız. Alt gelir grubu vatandaşlarımıza yönelik, onların alabileceği bir konut çalışmamız olacak." 

 


Geri Dön