18 / 04 / 2024

Çotanak Stadı sezonun ikinci yarısında hizmete açılacak!

Çotanak Stadı sezonun ikinci yarısında hizmete açılacak!

Giresun'da hayata geçirilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı sezonun ikinci yarısında hizmete açılacak...



Giresun'da hayata geçirilecek 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı'nın, futbol sezonunun ikinci yarısında hizmete açıklasının planlandığı bildirildi.

TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor'da, kulüp basın sözcüsü Ferhat Karademir, Anadolu Ajansı muhabirine, yapımı tamamlanmak üzere olan Çotanak Stadı'nın saha zeminine döşenen hibrit çimin tam olarak hazır olmadığını bildirdi.

Zeminin ocak ayından itibaren maç oynanır hale geleceğine değinen Karademir, daha sonraki süreçlerde bu konuda sorun yaşamamak için ilk yarıda Çotanak Stadını kullanamayacaklarını söyledi.

Karademir, ligin ikinci devresinden itibaren yeni statta rakiplerini ağırlamayı arzu ettiklerini belirterek, "Giresun'a ve Giresunspor'umuza yakışır bir stat inşa ediliyor. Bunun gururunu yaşıyoruz. Yeni stadımızda büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz." diye konuştu.

Çotanak Stadında loca satışlarının devam ettiğini belirten Karademir, Giresunlulardan bu konuda destek beklediklerini belirtti. 

Yapımına 2016'da başlanan Çotanak Spor Kompleksi içerisinde, 22 bin 28 seyirci kapasiteli stat, olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası ve mağazalar bulunuyor.

Stadyumda 84'ü protokol, 1413'ü VIP ve loca, 75'i engelli, 76'sı basın, 20 bin 380'i standart seyirci olmak üzere toplam 22 bin 28 koltuk bulunuyor.

 

Çotanak Stadı'nda son rötuşlar!


Geri Dön