25 / 04 / 2024

Çotanak Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Çotanak Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlandı!

Giresun'da yapımına devam edilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı'nın yüzde 90'ı tamamlanıyor. Tesiste stadyum ve havuz inşaatının yıl sonuna kadar tamamlanması planlanıyor.



Giresun'da yapımına hızla devam edilen 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı'nın koltuk montaj çalışmalarında sona geliniyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; bin kişilik olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası ve mağazaların bulunduğu kompleks içerisinde inşaat çalışmaları devam ediyor.

Kompleksin tribünlerinde 84'ü protokol, bin 413'ü VIP ve loca, 75'i engelli seyirci, 76'sı basın, 20 bin 380'i seyirci olmak üzere toplam 22 bin 28 koltuk bulunuyor. Yeşil ve beyaz olmak üzere iki çeşit bulunan standart koltuklar takıldı. Protokol, VIP, loca, engelli seyirci ve basın tribünü koltuklarının montajı ise devam ediyor.

Diğer yandan, 200'ün üzerinde işçinin çalıştığı spor komplekste otopark ve çevre düzenlenmesi ise sürüyor. Fiziki gerçekleşme oranı yüzde 90'a ulaşan stadın saha bölümünde de altyapı çalışmalarının başlatıldığı açıklandı.

Tesiste stadyum ve havuz inşaatının yıl sonuna kadar tamamlanması amaçlanıyor.


Geri Dön