16 / 04 / 2024

Country Life'taki heykel sergisi 22 Aralık'ta başlayacak!

Country Life'taki heykel sergisi 22 Aralık'ta başlayacak!

Daha önceleri Mithat şžen ve   Devabil Kara"nın sergilerine ev sahipliği yapan Country Life, 22 Aralık 2010-20 şžubat 2011 tarihleri arasında, Günnur Özsoy"un œSeni Görüyorum adlı sergisiyle sanat tutkunlarını ağırlayacak.  



 

Daha önceleri Mithat şžen ve   Devabil Kara"nın sergilerine ev sahipliği yapan Country Life, 22 Aralık 2010-20 şžubat 2011 tarihleri arasında, Günnur Özsoy"un œSeni Görüyorum adlı sergisiyle sanat tutkunlarını ağırlayacak.  

 

Country Life"ın içersinde yer alacak Art Space anlayışının öncüsü olan sergiler, satış ofisinin hemen yanında yer alan Pg Art Space"de gerçekleştiriliyor.   Pg Art Space"deki üçüncü sergide;   bronz, mermer, alüminyum, polyester ve keçeyi dahil ettiği organik formdaki heykelleriyle tanınan Günnur Özsoy"ın eserleri yer alacak.

Vitrinli mekanın teşhir estetiği üzerine düşünen Günnur Özsoy, Pg ArtSpace"in vitrini üzerinden eserleri ve izleyiciler arasında farklı bir iletişim yaratmayı amaçlıyor. İşlerini Kemerburgaz Country Life “satış ofisi içersinde   yer alan Pg ArtSpace için özel olarak tasarlayan sanatçının kırmızı polyesterden ürettiği heykelleri izleyicileri uzaktan da etkisi altına almayı başarıyor. Tavandan sallandırılan ve adeta uçuyormuş gibi algılanan parlak, pürüzsüz yüzeyli organik formların imgeleri yere yerleştirilen aynalara farklı açılardan yansıyorlar. İşlerin mekanın tabanında varlık bulan izdüşümleri izleyiciye oyunsal bir görsel deneyim yaşatıyor.

Country Life Hakkında;

Keleşoğlu “Metal Yapı ortaklığı ile gerçekleştirilen proje; 356 bağımsız bölümden oluşuyor. Proje kapsamında, 277 adet residence ünitesi, 50 adet mağaza, 29 adet ofis, 2.000 m ²   büyüklüğünde spor ve sağlık merkezi,   750 m ² üstü cam tonozlu kaplı fuaye, ana lobyy, yarı olimpik havuz ve etrafındaki rekreasyon alanlarıyla toplam iki dönüm iç bahçe projenin ortak alanlarıdır.

Projede, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, daireler bulunmakla birlikte, daire büyüklükleri 70 m ² ile 220 m ² arasında değişiyor. çatı dubleksleri 2+1, 3+1 olarak   planlanıyor. Mayıs 2012"de teslim edilecek projedeki daireler 145.000 $     ile 750.000 $ arasında satışa sunuluyor.

Tasarımında, Mimar Ömer çamoğlu"nun imzasını taşıyan Country Life"ta, peyzajın kütlelerden fışkırması, malzemenin, rengin ve formun şiirselliği, tasarımı daha da üst seviyelere taşıyor.

Günnur Özsoy  Hakkında¦

1969  Ankara  doğumlu Günnur Özsoy, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü"ndeki eğitiminin ardından, Londra"da gümüş işçiliği ve mücevher tasarımı eğitimi aldı. Bir dönem takı tasarımı yaptıktan sonra plastik sanatlar alanına yönelen sanatçı, 1993 yılından itibaren birçok kişisel ve karma sergi gerçekleştirdi.

www.countrylife.com.tr

T:(212) 322 34 00

www.pgartgallery.com

T: (212)263 33 90

444 7 077
www.countrylife.com.tr

Konuyla ilgili basında yer alan diğer haberler

Country Life'ta sanat hız kesmiyor

Daha önceleri Mithat şžen ve Devabil Kara'nın sergilerine ev sahipliği yapan Country Life, 22 Aralık 2010-20 şžubat 2011 arasında, Günnur Özsoy'un 'Seni Görüyorum' adlı sergisiyle sanatseverleri ağırlayacak. Country Life'ın içersinde yer alacak Art Space anlayışının öncüsü olan sergiler, satış ofisinin hemen yanında yer alan Pg Art Space'de gerçekleştiriliyor. Pg Art Space'deki üçüncü sergide; bronz, mermer, alüminyum, polyester ve keçeyi dahil ettiği organik formdaki heykelleriyle tanınan Günnur Özsoy'ın eserleri yer alacak. Vitrinli mekanın teşhir estetiği üzerine düşünen Günnur Özsoy, Pg ArtSpace'in vitrini üzerinden eserleri ve izleyiciler arasında farklı bir iletişim yaratmayı amaçlıyor. Keleşoğlu- Metal Yapı ortaklığı ile gerçekleştirilen Country Life356 bağımsız bölümden oluşuyor. Proje 277 residence ünitesi, 50 mağaza, 29 ofis ve rekreasyon alanlarıyla iki dönüm iç bahçe yer alıyor.

Sabah Emlak


Geri Dön