26 / 04 / 2024

COVID-19 Sonrası İnşaat Sektörünün Yeni Normali Webinar'ı 27 Mayıs'ta!

COVID-19 Sonrası İnşaat Sektörünün Yeni Normali Webinar'ı 27 Mayıs'ta!

Workindo.com CEO’su Erhan Kocabaş, koronavirüs salgını sonrasında inşaat sektöründe yaşanacak yeni normali ve teşvik paketlerini ücretsiz webinar ile anlatacak. Webinar 27 Mayıs'ta gerçekleştirilecek...



Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının, birçok sektörde radikal değişimler neden olacağı tahmin ediliyor. İnşaat sektörünün de bu değişimlerden payını alacağı öngörülüyor. Peki yeni süreçte neler olacak?

İnşaat sektörüne özel istihdam platformu Workindo.com CEO’su Erhan Kocabaş, yapacağı webinar ile inşaat sektörünün “yeni normal”ini tüm yönleriyle anlatacak. “COVID-19 sonrası inşaat sektörünün geleceği nasıl olacak, inşaat sektöründe COVID-19 sonrası dijitalleşme, COVID-19 süresinde inşaat sektörü ekonomik teşvik paketleri, inşaat sektörünün oyuncuları şimdi ne yapmalı” konu başlıklarında anlatılacak webinar, özellikle üst düzey yöneticiler, CEO’lar, şirket profesyonelleri, müteahhit firmalar, taşeron firmalar ve inşaat personellerinin dikkatini çekiyor.

27 Mayıs 2020, Çarşamba günü saat 15:00’de yapılacak webinar’a katılım ücretsiz.

Katılım Linki: https://bit.ly/insaat-webinar

(Link, webinar’ın yapılacağı tarihte ve saatte aktif edilecek. Linke tıkladıktan sonra “web üzerinde izleyin” ve “anonim olarak katıl” seçenekleri tıklanmalı)

Workindo'dan inşaat sektöründe taşeron firmalar için iş imkanı!

 


Geri Dön