24 / 04 / 2024

Murat Kurum: Pandemi sonrası inşaat sektörü için yeni bir bahar olacak!

Murat Kurum: Pandemi sonrası inşaat sektörü için yeni bir bahar olacak!

Gayrimenkul sektörünün temsilcileriyle bir araya gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, yaptığı açıklamada,''İnşallah pandemi sonrası inşaat sektörü için yeni bir bahar olacak, firmalarımızın ulusal ve uluslararası alanda hızlı yükselişi devam edecek'' ifadelerini kullandı.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleriyle bir araya geldi. Star'da yer alan habere göre; Bakan Kurum Twitter hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu açıklamalarda bulundu:

Murat Kurum: Pandemi sonrası inşaat sektörü için yeni bir bahar olacak!

''Milletimiz için sağlıklı ve kaliteli yuvalar inşa eden, milli ve yerli kampanyalarımıza destek vererek ülkemiz ekonomisi için elini taşın altına koyan gayrimenkul sektörünün temsilcileriyle bir araya geldik.

Cumhurbaşkanımız Sayın@RTErdogan’ın liderliğinde, Hazine ve Maliye Bakanımız Sayın@BeratAlbayrak’ın destekleriyle dar gelirli vatandaşlarımız için sosyal konutlar inşa ederken yanımızda yer alan sektör temsilcilerimize teşekkür ediyorum.

İnşallah pandemi sonrası inşaat sektörü için yeni bir bahar olacak, firmalarımızın ulusal ve uluslararası alanda hızlı yükselişi devam edecek. Biz de üretirken yerli ve milli malzemeler kullanan, gücünü bu topraklardan alan sektör temsilcilerimizin her zaman destekçisi olacağız.''

İnşaat ve konut sektörüne koronavirüs etkisi!


Geri Dön