25 / 04 / 2024

Creavit, A’Design Award ödülüne layık görüldü!

Creavit, A’Design Award ödülüne layık görüldü!

Yaratıcı ve estetik çözümleriyle banyoları birer yaşam alanı olarak tasarlayan Creavit, dünyanın en çok ilgi gören tasarım yarışmalarından biri olan A’Design Award tarafından ödüle layık görüldü.



A’Design Award ödülü banyo uzmanı Creavit’in oldu



Doğa dostu, estetik ve hijyenik ürünlerle mutlu yaşam alanları oluştururken, yaratıcı tasarımlarıyla girdiği her yerin havasını değiştiren banyo uzmanı Creavit, çocuklara özel tasarladığı “Ducky Çocuk Banyo Takımı Serisi” ile dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarından biri olan A’Design Award tarafından ödüllendirildi. Bu sene 22’incisi düzenlenen A’Design Award’a, tasarımcıları Mehmet Oğuz ve Fatih Şen’in tasarımları Ducky Çocuk Serisi ile katılan Creavit, hayatı kolaylaştıran ve fonksiyonelliği ile öne çıkan ürünlerine ödüllü bir tasarım ekledi.


Tasarım çalışmalarını 7’den 70’e her yaş gurubundaki kullanıcının beğenisine sunan Creavit, çocukların tuvalet eğitimlerini eğlenceli bir deneyime dönüştürebilmek için Ducky Çocuk Banyo Takımı Serisini tasarladı. Tuvalet eğitim sürecini oyun ile birleştirerek, eğlenceli hale dönüştüren bu keyifli yaklaşım, A’Design Award tarafından ödüle layık görülürken, bundan sonra Creavit’in tasarımlarının ebeveynler kadar minik kullanıcılar tarafından da ilgiyle takip edileceğinin sinyallerini verdi.



Geri Dön