19 / 04 / 2024

Creavit Konya'da büyüyecek!

Creavit Konya'da büyüyecek!

Zonguldak’taki 2 üretim merkeziyle; teknoloji, kalite ve kapasite bakımından sektörün önemli oyuncularından olan Creavit, tüm Türkiye’ye yayılan 400 ana ve 5000 tali satış ve dağıtım noktasıyla gücünü arttırmaya devam ediyor.



Zonguldak’taki 2 üretim merkeziyle; teknoloji, kalite ve kapasite bakımından sektörün önemli oyuncularından olan Creavit, tüm Türkiye’ye yayılan 400 ana ve 5000 tali satış ve dağıtım noktasıyla gücünü arttırmaya devam ediyor. Banyolara hayat tarzı yaratma misyonu ile çalışmalarına devam eden Creavit, herkese kusursuz banyo deneyimi yaşatmak için; hayatı kolaylaştırırken estetik değer katan ürünleri ile Konya’daki banyoları yenilemeye geliyor.


Creavit yenilenen Beyazsaray Mağazası ile 14 Nisan’dan itibaren kullanıcılarıyla buluşmak için gün sayıyor. 2016 yılına yeni bir güne yepyeni bir başlangıç sloganıyla giren banyoların tasarımcısı Creavit, banyolarda tazelik ve ferahlama hissi yaratan ürünlerini yakından görebilmeniz için siz Konyalıları; Fevzi Çakmak Mahallesi, Büsan Organize Sanayi Bölgesi, Kosgeb Caddesi, No:23, Karatay adresindeki Konya Beyazsaray Mağazası’na davet ediyor.


Geri Dön