25 / 04 / 2024

Beyaz İnşaat, 2016’da kentsel dönüşümle büyüyecek!

Beyaz İnşaat, 2016’da kentsel dönüşümle büyüyecek!

Beyaz İnşaat, 2016’da kentsel dönüşüm projeleriyle büyüyecek. Şirket, önümüzdeki 10 yıl içinde ağırlıklı olarak fabrika arazileri üzerinde konut, ticari alan ve otel projeleri üretecek.



İstanbul’un farklı semtlerinde 2010 yılına kadar üst gelir grubuna 3 bine yakın konut inşa eden Beyaz İnşaat, Topkapı’da orta gelir grubu için ürettiği projelere yenisini ekledi. 371 konutluk Beyaz Park Topkapı projesini satışa sunan şirket, önümüzdeki 10 yıl içinde Topkapı - Bayrampaşa aksındaki dönüşümde rol almayı hedefliyor.


Beyaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Beyaz, 43 yıllık birikimleriyle İstanbul’un en değerli noktalarından Topkapı’da, ‘Beyaz Park Topkapı’ adlı projeyi 100 milyon lira yatırımla hayata geçirdiklerini söyledi.


MİA’DA ÇALIŞMALAR YAPACAK


Dairelerden 50 tanesinin ön talep sürecinde ayrıldığını dile getiren Beyaz, ‘’Bölgedeki diğer referans projelerimizle büyümemizi devam ettireceğiz.


Topkapı semtindeki dönüşüm projelerinin yanı sıra resmi olarak belirlenen merkezi iş alanları (MİA) içinde çalışmalarımız olacak. Bunun ilk adımını 1.5 yıl önce Eczacıbaşı Grubu’ndan satın aldığımız 6 dönüm arazi ile Çukurova Grubu’na ait Akşam gazetesi arazisi üzerinde anlaşmaya vararak Beyaz Park Topkapı projesini geliştirdik. Benzer projelere

bölgedeki araziler üzerinde anlaşmalara varırsak devam edeceğiz’’ dedi..


86 bin metrekare inşaat alanının da, 371 konut ve dört bin metrekarelik ticari üniteden oluşan projede, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1’den oluşan dört tip daire seçeneği satışa sunuldu. 70 ile 210 metrekare arasında değişen dairelerin 395 bin liradan başlıyor. Topkapı’da lokasyon avantajlarıyla da satışa çıkan proje metro, metrobüs ve diğer toplu taşıma hatlarına da

yakın mesafede konumlanıyor. 2017 sonunda teslim edilecek olan Beyaz Park’taki dairelerde yüzde 25 peşinat ile Beyaz İnşaat bünyesinde 30 aya kadar da faizsiz taksitlendirme imkânı sunuluyor.


Yeni Akit



Geri Dön