25 / 04 / 2024

DKY inşaat, Yenisahra’da kentsel dönüşüm ofisi açtı!

DKY inşaat, Yenisahra’da kentsel dönüşüm ofisi açtı!

Kentsel dönüşüm ofisinde, DKY İnşaat’ın uzman kadrosu vatandaşların süreç hakkındaki sorularını yanıtlıyor ve DKY İnşaat’ın kentsel dönüşüm vizyonunu vatandaşlara aktarıyor. DKY inşaat, Yenisahra’da kentsel dönüşüm ofisi açtı...




DKY inşaat, Ataşehir’in Yeni Sahra Bölgesi’nde, vatandaşları kentsel dönüşüm konusunda bilgilendirmek amacıyla kentsel dönüşüm ofisi açtı. Kentsel dönüşüm ofisinde, DKY İnşaat’ın uzman kadrosu vatandaşların süreç hakkındaki sorularını yanıtlıyor ve DKY İnşaat’ın kentsel dönüşüm vizyonunu vatandaşlara aktarıyor.



Dinamik, kaliteli ve yenilikçi yapısı ile DKY İnşaat, kentsel dönüşüm projeleri ile birlikte İstanbul’u dönüştürmek için çalışmalarına hız verdi. DKY inşaat bu kapsamda İstanbul Ataşehir’in Yenisahra bölgesinde, mülkiyet sahiplerini ve halkı bilinçlendirmek için kentsel dönüşüm ofisi açtı. Kentsel dönüşüm ofisindeki uzman ekibimiz  vatandaşların süreç hakkındaki sorularını yanıtlıyor, başvuruları değerlendiriyor ve DKY inşaat’ın kentsel dönüşüm vizyonunu vatandaşlara aktarıyor. 

Kentsel dönüşüm ofisinde vatandaşlarla görüşüp talep ve beklentilerini öğrendiklerini ifade eden DKY inşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, bu talepleri dikkate alarak çok özel projeler ortaya çıkaracaklarını söyledi. 

DKY inşaat imzalı her kentsel dönüşüm projesinde ilk olarak çok kapsamlı bir ön çalışma yapıldığını belirten Ali Dumankaya, “Bölgenin ihtiyaç ve dinamikleri uzman kadrolarla birlikte değerlendiriyoruz. Arsa ve kat maliklerinin beklentileri de göz önünde bulundurularak; Mahalle temalı, Türk insanının ihtiyaç ve beklentilerine uygun, sosyal alt yapısı düşünülmüş, yaşamı ve doğayı merkez alan dört dörtlük bir kentsel dönüşüm projesi ortaya çıkartmaya çalışıyoruz. Sadece depreme dayanıklı yeni konutlar oluşturmanın çok ötesinde, yeni bir yaşam ve yatırım alanı oluşturuyoruz” dedi.  

Yenisahra'da  150 dönümü kapsayan söz konusu alanın dönüşümüne odaklandıklarını kaydeden  Ali Dumankaya, "Bölgedeki hak sahipleriyle görüşmelerimiz sürüyor. Anlaşmalara devam ediyoruz. Projede ilk adımı 2013 yılı sonuna kadar atmayı planlıyoruz" diye konuştu.  

YEŞİL ALANLAR VE OKUL YAPILACAK

Yenisahra’daki dönüşümü, mahalle konseptinde  yapmak istediklerini  ifade eden Dumankaya “Yeni Sahra için master plan hazırlayacağız. Projeyi tasarlamadan önce yol, yeşil alan ve okul gibi alanları planlayarak, bölgeye değer katacağız. Bu da projeyi katbekat değerli kılacak” diye konuştu 


Geri Dön