20 / 04 / 2024

Crown Tower ve Crown Residence'ta sıfır peşinatla! 54 bin TL'ye!

Crown Tower ve Crown Residence'ta sıfır peşinatla! 54 bin TL'ye!

Babacan Yapı'nın imalatlarına  hızlı bir şekilde devam ettiği Crown Residence ve Crown Tower projelerinde ara ödeme  olmadan sıfır peşinat kampanyası başladı...



Kısa bir süre için geçerli olan kampanyada peşinat sıkıntısı çeken ancak daire sahibi olmak isteyen müşterilere kolaylık sağlanıyor.

Fiyatların 54 bin TL'den başladığı Crown  Tower'da örnek daireler  hazırlandı. Müşteriler bu evleri gezerek fikir sahibi olabilirler.  Geniş metrekare, yüksek konfor ve kalite ile dizayn edilen örnek daireler ziyaretçiler tarafından tam not aldı. Projenin olduğu yerde satış ofisinin açıldığı Crown Tower'da açılışa özel yapılan kampanya ile sıfır peşinatla ev sahibi olunabiliyor.

5 yıldızlı otel konforunun sunulduğu projede resepsiyon, uyandırma servisi, housekeeping, vale parking, fitness, sauna, Türk hamamı, vitamin bar, anaokulu, kreş, kuaför, solaryum, açık yüzme havuzu, yürüyüş parkurları, verandalar, botanik bahçe, 33. Katta Crown Roufe Launge ile ultra lüks hizmet veriliyor.

Crown Tower'da sınırlı sayıda kalan 46 metrekarelik 1+1'ler, 81 metrekarelik 2+1'ler ve 143 metrekarelik 3+1 dairelere sıfır peşinat ile sahip olunabiliyor.

Crown Rezidans'ın sosyal alanlarında kapalı çocuk oyun kulübü, güneşlenme terası, teras bar, sauna, fitness salonu, hobi odaları, resepsiyon, kapalı otopark, vale hizmeti, vitamin bar, teras barbekü, teras misafir odaları bulunuyor.

Crown Residence'ta ise tapular hazır durumda. Projede tapu teslimleri hemen yapılıyor. Kaba inşaatın tamamlanmak üzere olduğu Crown Residence'ta 95 metrekare 1+1'ler 99 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. 2011'in yaz aylarında teslim edilmesi planlanan Crown Residence'ın cadde üzerinde olması ilgi çekiyor.

http://crowntowers.net/

www.babacanyapi.com

212 876 18 08

0212 853 30 00

 

http://www.crownresidence.com/


Ebru Duman/Emlakkulisi.com


Geri Dön