26 / 04 / 2024

Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!


Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıchard John Wılkınson, Remon Leonard Vos ve CTP Turkısh Holdıng B.V. ortaklığında kuruldu.



Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıchard John Wılkınson, Remon Leonard Vos ve CTP Turkısh Holdıng B.V. ortaklığında kuruldu.

Ctp Alpha Gayrimenkul Ve İnşaat Limited Şirketi konusu:
Şirketin temel amaç ve faaliyet konusu, inşaat, gayrimenkul geliştirme, iktisap edeceği gayrimenkullerin belirli bir konsept proje geliştirilerek değerlendirilmesi ve artan değerle beraber satışı suretiyle faaliyet kazancı elde etmektir. Bu çerçevede gerek sahibi olacağı, gerekse üçüncü özel ve tüzel kişilere ait, i) Konut, ticaret ve iş merkezleri; turistik, sportif, eğitimsel ve kültürel tesisleri, rekreasyon alanları, hastane, depo, fabrika ve otel inşa edebilir, geliştirebilir veya başkalarına yaptırabilir, geçici veya lüzum gördüğü sürece işletebilir, işlettirebilir, satabilir, kiralayabilir, kiraya verebilir; ii) Köprü, otoyol, yol, altyapı tesisleri inşa edebilir, geliştirebilir veya başkalarına yaptırabilir, işletebilir veya işlettirebilir; iii) Mimari projelerin yanı sıra üçüncü kişilere ait gayrimenkullerin iç mimarı, dekorasyon tasarım ve uygulamalarını yapabilir; iv) Arsa ve arazilere her ölçekte imar planı ve imar uygulaması yapabilir, yaptırabilir; v) Arsa, arazi, yeni veya eski binaları ipotekli veya ipoteksiz olarak satın alabilir, dilediği şekil ve şartlarla satabilir, taahhütte bulunarak restorasyon, tadilat, renovasyon projeleri, inşai her türlü uygulamayı yapabilir, üçüncü şahıs veya tüzel kişilere taahhütte bulunabilir. vi) Yukarıda sayılan faaliyetlerle ilgili olarak ortaklık kurabilir; vii) Yukarıda sayılan faaliyetlerle ilgili olarak ipotek ve rehin tesis etmek de dâhil kredi alabilir ve teminat verebilir.


Geri Dön