27 / 04 / 2024

Çukurova Balkon satılık!

Çukurova Balkon satılık!

Firma: Çukurova Gayrimenkul

Proje: Çukurova Balkon

Çukurova Balkon satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire tipleri yer alıyor.



Çukurova Gayrimenkul bünyesinde bulunan Kent Yapı tarafından hayata geçirilen  Çukurova Balkon  projesi 2 blok olarak inşa ediliyor. Proje 7 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. 


Kartal - Soğanlık bölgesinde inşa edilen Çukurova Balkon satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. 


Çukurova Balkon projesi 24 ay sonra teslim edilecek. Ruhsat işlemlerinin devam ettiği proje Kartal Adliye Sarayı'nın karşı tarafında Kentplus Residence'a yakın konumda inşa ediliyor. 


Satış ofisinin hazır olduğu Çukurova Balkon satılık daire fiyatları 240 bin TL'den başlıyor. Projede banka kredisi ya da firma bünyesinde kredi ile ödeme yapılabiliyor. 


Çeşitli sosyal donatı alanlarına yer verilen Çukurova Balkon Evleri'nde yüzme havuzu, kapalı otopark, fitness, sauna, çocuk oyun alanı, spor alanları bulunuyor. 


Çukurova Balkon Soğanlık projesinde daire bedelinin yüzde 1'i peşinat ödendiğinde, yüzde 17'si 1 yıl sonra, yüzde 17'si 2 yıl sonra, yüzde 65'i için ise ödemeler ya1 yıl sonra, ya da hemen başlıyor ve banka kredisi kullanılıyor.  


Çukurova Balkon iletişim

Tel: 444 8 259

Web: www.cukurovabalkon.com

Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön