25 / 04 / 2024

Çukurova Tower'dan 3 bin 600 TL peşinat hediye!

Çukurova Tower'dan 3 bin 600 TL peşinat hediye!

Bayram süresince, Çukurova Tower'dan ev alanlara 3 bin 600 TL peşinat hediye ediliyor. Aynı bölgede bulunan oturuma hazır konut projesi Adanuspark'tan daire alanlar da yüzde 1 peşinattan kurtuluyor...




Bayramı fırsat bilen markalı konut sektörü birbirinden cazip kampanyalar sunuyor. Bayramın ilk günü hariç hafta sonu da dahil olmak üzeri 4 gün boyunca satış ofislerini açık tutan firmalar, bayram süresince daire alanlara peşinatı hediye ediyor. Kentsel dönüşüm, Kadıköy-Kartal metrosu, dünyanın en büyük adliyesi olan Kartal Adliyesi gibi pek çok faktörün etkisiyle yüksek prim potansiyeline sahip olan Çukurova Tower'dan ev alanlara 3 bin 600 TL peşinat hediye ediliyor. Yüzde l'lik KDV diliminde bulunan Çukurova Tower'ın kampanyasında isteğe göre yüzde 1 ya da yüzde 5 peşinat imkanı ve bir yıl taksit erteleme fırsatı bulunuyor. Dördüncü kattan itibaren deniz ve adalar manzarasına hakim olan Çukurova Tower'da stüdyo daireler 149 bin TL, 1+1'ler 225 bin TL, 2+1'ler 360 bin TL, 3+1'ler ise 585 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 


Kartal'da oturuma hazır konut projesi Adanuspark'tan daire alanlar da peşinattan kurtuluyor, Çukurova Gayrimenkul, metrekare fiyatlarının 3 bin 300 liradan başladığı projede ayrıca yüzde 1 peşinatı hediye ediyor. Ayrıca projede çifte fırsat sunuluyor. Birinci seçenekte peşinatın yüzde 17'si altı ay, yüzde 17'si bir yıl sonra ödeniyor. Yüzde 65'lik banka kredisi ise bir yıl sonra ödenmeye başlanıyor. ikinci seçenekte peşinatın yüzde 24'ü bir yıl sonra ödeniyor. Yüzde 75 oranında banka kredisi ödemeleri ise hemen başlıyor.



Türkiye


Geri Dön