28 / 03 / 2024

Cumali Yakan: Sarıçam'ı modern bir kente dönüştüreceğiz!

Cumali Yakan: Sarıçam'ı modern bir kente dönüştüreceğiz!

CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Cumali Yakan "Yeni imar planlarımızla, Baraj Gölü çevresindeki turizm uygulamalarımızla, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki atılımlarımızla Sarıçam'ı modern bir kente dönüştüreceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu...



CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Cumali Yakan'ın büyük ve örnek çabasına kayıtsız kalmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Umul da Cumali Yakan'ı Sarıçam'daki seçim ofisinde ziyaret ederek başarıya odaklanıldığını açıkça gösteriyor. 


Cumali mut Oran Kısa sürede 7'den 70'e Sarıçamlıların desteğini arkasına alan CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Cumali Yakan, Sarıçam'da birinci parti olacaklarını vurguluyor. Sarıçam'ı karış karış gezerek halkın sorunlarını dinleyen Yakan, başta imar olmak üzere birçok sorunla kaderine terk edilen ilçenin umut ışığı olmaya devam ediyor. 

Adaylığının ilk gününden bu yana tüm zamanını Sarıçamlılar'la geçiren, köylü buluşmaları, kadın ziyaretleri, sanayiciler, gençler, öğrenciler, işsizler, engelliler, yaşlılar ve emeklilerin sorunları ile çocuk sevgisine vurgu yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Cumali Yakan, Sarıçam'da belediye başkanlığına en yakın aday olarak göze çarpıyor. 


GÜVENLİ, HUZURLU, ÇAĞDAŞ SARIÇAM

 Köylünün tarımda kendi kaderine terk edilmesine, sanayicinin yatırımlarının teşvik edilmemesine dur diyeceklerini belirten Cumali Yakan "Yeni imar planlarımızla, Baraj Gölü çevresindeki turizm uygulamalarımızla, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki atılımlarımızla Sarıçam'ı modern bir kente dönüştüreceğiz" diyor. 


Sarıçam'da adaletli hizmet üretmeye gelen Cumali Yakan, Sarıçamlılar'ın kaderine razı olmayacağına inandığını kaydederek, "Sarıçam'ın modern bir görünüme kavuşması için tüm projelerimiz ve ekibimiz hazır. Bugüne kadar yaptığımız seçim çalışmalarında halkımızın bize olan ilgisini ve sevgisini yoğun bir şekilde kararlılığımızı ve inancımızı artırıyor. Sarıçamlılar'ın huzurlu, güvenli, sağlıklı, geleceğe ışık tutulabilen bir ilçede yaşaması için elimizi taşın altına koyduk. Hemşehrilerimizin bize olan güveni devam ettikçe 30 Mart'tan başarıyla çıkacağıma olan inancım sonsuz. Seçimlerden hemen sonra yepyeni bir Sarıçam'ın oluşmasını sağlayacağız" diye konuşuyor. 


Adana Beş Ocak


Geri Dön