26 / 04 / 2024

Cumali Yakan sarıçam projeleri

Cumali Yakan sarıçam projeleri

CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Cumali Yakan "Yeni imar planlarımızla, Baraj Gölü çevresindeki turizm uygulamalarımızla, Organize Sanayi Bölgesi'ndeki atılımlarımızla Sarıçam'ı modern bir kente dönüştüreceğiz" şeklinde açıklamalarda bulundu...

Adana Sarıçam'da 9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Yakapınar Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 9 milyon 29 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Adana Sarıçam kuraları çekildi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana’nın Sarıçam İlçesi Buruk Mahallesi’nde hayata geçirdiği 110 konutun kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Adana Sarıçam kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam projesinde yer alan konutların kura çekilişleri bugün gerçekleştirilecek.

TOKİ Sarıçam kura sonuçları!

TOKİ Sarıçam kura sonuçları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 57 adet konut bulunuyor.

TOKİ Adana Sarıçam kura çekilişi yarın!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam projesinde yer alan konutlar için kura çekilişi yarın yapılacak.

Adana Sarıçam TOKİ başvuruları bugün sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam projesinde yer alan konutlar için başvurular bugün itibariyle sona eriyor.

TOKİ Adana Sarıçam başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Adana Sarıçam Deresi’ndeki evler kamulaştırılacak!

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü Sarıçam Deresi’ni E-5’ten başlayıp geldiği yere kadar sağındaki ve solundaki evleri de kamulaştırarak düzenleyeceklerini söyledi.

Adana Sarıçam'da 9 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Adana İli, Sarıçam İlçesi, Yakapınar Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsası 9 milyon 29 bin 685 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

TOKİ Adana Sarıçam’daki 283 konuta 601 başvuru!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Sarıçam'da hayata geçirdiği projenin kura çekilişi yapıldı.

TOKİ Adana Sarıçam Buruk başvuruları bugün başlıyor!

Kura çekilişinin 12 Nisan 2018 tarihinde yapılacağı TOKİ Adana Sarıçam Buruk başvuruları bugün itibariyle başlıyor

Çukurova Üniversitesi Sarıçam'da yurt yaptırıyor!

Çukurova Üniversitesi Rektörlüğü, Sarıçam'a bağlı Balcalı Mahallesi'nde yurt yaptırıyor. Yurt inşa ve irtifak hakkı tesisi ihalesi için teklifler 18 Nisan'a kadar verilebilecek..

Adana Sarıçam’daki 649 konuta 7 bin 722 başvuru!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Adana Sarıçam'da hayata geçirdiği 649 konutun kura çekilişi yapıldı. 

Cumali Yakan sarıçam projeleri Haberi

Cumali Yakan sarıçam projeleri

CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Cumali Yakan'ın büyük ve örnek çabasına kayıtsız kalmayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP Genel Başkan Yardımcısı Umul da Cumali Yakan'ı Sarıçam'daki seçim ofisinde ziyaret ederek başarıya odaklanıldığını açıkça gösteriyor. 


Cumali mut Oran Kısa sürede 7'den 70'e Sarıçamlıların desteğini arkasına alan CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Cumali Yakan, Sarıçam'da birinci parti olacaklarını vurguluyor. Sarıçam'ı karış karış gezerek halkın sorunlarını dinleyen Yakan, başta imar olmak üzere birçok sorunla kaderine terk edilen ilçenin umut ışığı olmaya devam ediyor. 

Adaylığının ilk gününden bu yana tüm zamanını Sarıçamlılar'la geçiren, köylü buluşmaları, kadın ziyaretleri, sanayiciler, gençler, öğrenciler, işsizler, engelliler, yaşlılar ve emeklilerin sorunları ile çocuk sevgisine vurgu yaptığı çalışmalarla dikkat çeken Cumali Yakan, Sarıçam'da belediye başkanlığına en yakın aday olarak...