29 / 03 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram ikramiyesi müjdesi! Bayram ikramiyesine zam mı gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram ikramiyesi müjdesi! Bayram ikramiyesine zam mı gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretle ilgili açıklama yaparken, bayram ikramiyeleriyle ilgili de konuştu. Ramazan ve Kurban bayramlarında 1100 TL ikramiyelerle ilgili sorulan soruya yanıt veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, müjde niteliğinde bir açıklama yaptı.



Ramazan bayramında 1100 TL, Kurban bayramında da 1100 TL olmak üzere dini bayramlarda emeklilere yılda 2 bin 200 TL ikramiye veriliyor. Bayram ikramiyeleri ve asgari ücretle ilgili sorulan soruyu yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘’Müjde’’ niteliğinde bir açıklamaya imza attı.

BAYRAM İKRAMİYESİNE ZAM MI GELECEK?

Bir gazetecinin, ‘’Asgari ücrete zam gelecek mi? Emeklilerin bayram ikramiyelerine zam gelecek mi?’’ sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, müjde niteliğinde bir açıklama yaptı.

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan bayram ikramiyesi müjdesi! Bayram ikramiyesine zam mı gelecek?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz aylarda yaptığı açıklamasında; yılbaşında memur maaş zammı ve asgari ücretin belirlenmesinin ardından gerekmesi hâlinde yıl ortasına doğru enflasyon ve günün koşullarının değerlendirmesiyle birlikte yeni bir güncelleme yapılabileceği yönünde ifadeler kullandığını hatırlatarak, henüz 2022 yılının üçüncü ayında olduğumuza dikkati çekti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön