26 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 müjdeli haber!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 6 müjdeli haber!

MKEK Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda Enerjitik Malzemeler Üretim Tesisi Açılış Etkinliği ve Ürün Lansmanı'na katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşa 6 müjdeli haberi verdi...



Cumhurbaşkanı Erdoğan, milyonlarca vatandaşa müjdeli haberleri tek tek açıkladı. Erdoğan: ''Memur maaşlarını 10 Mayıs itibariyle hesaplara yatırıyoruz. Hane başı 1000 liralık nakdi yardımı 1100 liraya çıkarıldı. KOSGEB vasıtasıyla toplamda 5 milyar lira bütçeli yeni bir destek programı başlıyor Esnaf kredilerinin taksit ödemeleri 1 Temmuz'a kadar ertelendi. İş özleşmelerinin fesih yasağı 30 Haziran'a kadar uzatıldı. Esnafa verilen aylık bin lira ve 750- 500 liralık kira desteğinin süresini 1 ay daha uzatıyoruz.'' dedi.

A Haber'de yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Erdoğan, MKEK Barutsan Roket ve Patlayıcı Fabrikası'nda Enerjitik Malzemeler Üretim Tesisi Açılış Etkinliği ve Ürün Lansmanı'nda vatandaşın yüzünü güldürecek haberleri tek tek sıraladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan 6 müjdeli haber! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamış olduğu müjdeli haberler;

1-Memur aylıkları 10 Mayıs'tan itibaren hesaplara yatırılacak.

2-Hane başına düşen 1000 liralık nakdi destek yardımı 1100 liraya yükseltildi.

3-KOSGEB aracılığıyla toplamda 5 milyar lira bütçeli yeni bir destek programı başlatılacak.

4-Esnaf kredilerinin taksit ödemeleri 1 Temmuz tarihine kadar ertelendi.

5-İşten çıkarma yasağı 30 Haziran'a kadar uzatıldı.

6-Esnafa verilen aylık bin lira ve 750- 500 liralık kira desteğinin süresi 1 ay daha uzatıldı.

 

Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor: Yasak uzatıldı!

Pandemi destek başvuru sonucunu öğren!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön