17 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kur ve faiz müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kur ve faiz müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk'a gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında gazetecilere açıklamalar yaptı ardından sorularını cevapladı. Erdoğan, basın mensuplarıyla bir araya geldiğinde ekonomiye ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutluk'a gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında gazetecilere açıklamalar yaptı ardından sorularını cevapladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; basın mensuplarıyla bir araya geldiğinde ekonomiye ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan dan kur ve faiz müjdesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bir gazeteci "Yakın ekonomi tarihinin en kritik günü 20 Aralık 2021 idi. Kur korumalı mevduatta gelinen noktayı tatmin edici buluyor musunuz? Özellikle TL'nin dövize dönüşünü durdurdu ama dövizden TL'ye geçişi teşvik etmek adına yeni adımlar söz konusu mu? Bir de enflasyonla ilgili çok önemli bir hamle yaptınız. Geldiği seviyede dar ve sabit gelirlilerin enflasyona ezdirilmemesi için hakikaten ezber bozan hamleler var. Ama aynı zamanda enflasyonun bir düşüş trendine ilişkin de bir beklenti yönetmek gerekiyor. Sizce enflasyon ne zaman gerçek anlamda toplumun günlük hayatında hayat pahalılığının azaldığı hissini uyandıracak şekilde bir düşüş eğilimine girer. O konuda ne yapacaksınız?" sorusunu yöneltti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön