28 / 03 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur maaşlarına zam açıklaması! Ödemeler ne zaman yapılacak belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan memur maaşlarına zam açıklaması! Ödemeler ne zaman yapılacak belli oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine Toplantısı sonrasında flaş açıklamalar yaptı. Asgari ücrete ek zam takvimi ve kurban bayram tatiliyle ilgili tarihleri kamuoyuna açıklayan Erdoğan, memur maaşlarına zam ve maaşların ödeneceği tarihi de açıkladı.



Cumhurbaşkanı Erdoğan, Temmuz ayına girmemize son 3 gün kala gerçekleşen Kabine Toplantısı sonrası asgari ücrete ek zam, Kurban Bayram tatili süresi, memur maaşlarına zam ve zamlı maaşların ödeneceği tarihi de açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023'ün şubat, mart aylarından itibaren enflasyonu yeniden makul ve hızla daha da aşağılara indirilmiş bir seviyeye çekileceğini bildirdi.

Hükümetin hedefinin enflasyon oranı kaç olursa olsun hiçbir çalışan ve emekliyi hayat pahalılığı altında ezilmesine müsaade etmemek olduğunu ifade eden Erdoğan, zamlı memur maaşlarının hesaplara yatacağı tarihi de kamuoyunun bilgisine sundu.

Temmuz ayı memur maaşları, Kurban Bayramı öncesinde 8 Temmuz'da zam farkı yansıtılmış olarak hesaplara yatırılacak. 

Erdoğan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Temmuz ayı memur maaşları, Kurban Bayramı öncesinde 8 Temmuz'da zamlı haliyle ödenecek." ifadelerini kullandı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön