29 / 03 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Kurum değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Murat Kurum değerlendirmesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı olan Murat Kurum hakkında konuştu. Erdoğan, "Onu anlatmaya gerek var mı? Emlak Konut'un Murat Kurum ile nasıl uçtuğunu, güçlendiğini biliyorsunuz'' diye konuştu.



Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk kabinesinde yer alan bakanlara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Erdoğan, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la ilgili olarak "Onu anlatmaya gerek var mı?'' dedi.

 

"Onu anlatmaya gerek var mı?''

Star Gazetesi'nde yer alan habere göre Erdoğan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'u Emlak Konut'tan aldıklarını söyledi. Erdoğan, "Onu anlatmaya gerek var mı? Emlak Konut'un Murat Kurum ile nasıl uçtuğunu, güçlendiğini biliyorsunuz. İnsanı iyi yöneten, parayı iyi yöneten bir arkadaşımız. Bu sürede İmar Barışı olayımız var. İmar Barışı'nı iyi takip edecek, teslim aldığı noktadan çok daha iyi noktaya götürecektir. Şu anda 3 milyonu aşkın bir müracaatı almış durumdalar. Hedefi yakaladığımız anda Türkiye'miz çok daha güzel bir hale gelecek" diye konuştu.


Geri Dön