25 / 04 / 2024

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika iptali! 'Bir ihtimal kalacak' diyerek açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika iptali! 'Bir ihtimal kalacak' diyerek açıkladı

İstanbul Havalimanı işletmesinin Abu Dabi Havalimanı'nın işletmecisi AUH firmasına satılması için görüşmelerin sürdüğünü iddia edildi. Atatürk Havalimanı'nda yapılan çalışmaların AUH'un talebi nedeniyle başladığı konuşulurken Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz bir çıkış geldi.



İstanbul'da temelleri 1912 yılında atılan Atatürk Havalimanı'nın "Millet Bahçesi" projesi yapılması amacıyla kapısına kilit vuruldu. Ulaştırma Bakanlığı, Atatürk Havalimanı'nın Bakırköy, Baheçlievler, Şirinevler, Florya gibi yerleşim yerleri arasında sıkıştığını mevcut ihtiyaca cevap veremediğini ifade etti. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki çalışmalar ve burada ne yapılacağına ilişkin açıklama yaptı. Havalimanının bir pistinin acil durumlar için açık tutulacağını söyleyen Adil Karaismailoğlu, diğer alanın 'Millet Bahçesi' olacağını açıkladı. 

Ulaştırma Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun "Bir pist açık kalacak" açıklamasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sürpriz bir çıkış geldi.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön