29 / 03 / 2024

Curcuna’da Altıncı Cadde Odası tasarlandı!

Curcuna’da Altıncı Cadde Odası tasarlandı!

Sunduğu birbirinden zevkli tasarım mobilyalarla evlere stil kazandıran Altincicadde.com, KafePi Grup’un Alaçatı’daki oteli Curcuna’da; “Altıncı Cadde Odası” ismi ile, konseptini yansıtan bir oda yarattı...



Açıldığı günden bu yana ev dekorasyon dikeyinde pazarda önemli bir paya sahip olan altincicadde.com’u benzerlerinden ayıran başlıca özelliği kuşkusuz sunduğu ürünlerin çok çeşitli ve farklı olması. İthal ürünler, orjinal tasarımlar , exclusive ürünler ve farklı koleksiyonlarla büyük bir kitleye ulaşan  altincicadde.com ürünlerini farklı konsept ve temalarla müşterilerinin beğenisine sunuyor. Farklı tarzı ve çizgisiyle adından söz ettiren altincicadde.com, ev dekorasyonuna en az kişisel stili kadar önem verenlerin vazgeçilmezi olmayı sürdürüyor.


Altincicadde.com’un birbirinden şık ve konforlu ürünlerini henüz deneyimleme fırsatı bulamadıysanız, bu hoş ve stil sahibi mobilyaların keyfini tatilinizi yaparken çıkarabilirsiniz! Yolunuz son yılların gözde tatil merkezi Alaçatı’ya düşerse, Kafe Pi Grup’un yeni oteli Curcuna bünyesinde özel olarak dizayn edilen “Altıncı Cadde Odası”nı mutlaka görmelisiniz! Altincicadde.com bünyesinde satışa sunulan mobilyalar arasından seçilmiş mobilyalarla tasarlanmış bu şık oda, altincicadde.com’un sade ve romantik trendlerinden kopamayan ruhunu son derece iyi yansıtıyor.


Rengarenkv e aykırı tarzı ile dikkat çeken Curcuna Otel’in tasarımı ile hoş bir tezat yaratan , dingin ve ferah tarzı ile “Altıncı Cadde Odası”, Alaçatı’nın dinamizmi içinde, sakin, stil sahibi ve konforlu bir konaklama deneyimi yaşamak isteyenler için benzersiz bir tercih olacak!

 

www.altincicadde.com



Geri Dön