25 / 04 / 2024

CVS Hava Kent'ten İstanbul Havalimanı çevresine yeni projeler!

CVS Hava Kent'ten İstanbul Havalimanı çevresine yeni projeler!

Firma: Hava Kent Yapı Kooperatifi

CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, İstanbul Havalimanı çevresinde Arnavutköy projesi gibi butik projeler geliştirmeye devam ediyor...



CVS Hava Kent Yapı Kooperatifi, Arnavutköy Taşoluk'ta yeni bir projeye başlıyor. Projenin mimari çizimi yapıldı ve Aralık ayında inşaatının başlaması planlanıyor. Projede teslimler de Aralık 2019'ta yapılacak. 

Hava Kent Taşoluk projesi 14 bin 500 metrekare arazi üzerinde hayata geçiriliyor. Proje 5'er katlı 4 blok olarak tasarlandı. 

Satışlar kısa sürede tamamlandı

Hava Kent Arnavutköy Taşoluk fiyatları 156 bin liradan başlıyor ve 393 bin liraya kadar yükseliyor. Toplam 144 adet daireden meydana gelen projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler bulunuyor. Daire alanları 48 metrekare ile 121 metrekare arasında değişiyor.

Yüzde 60'ının yeşil alan olarak tasarlandığı Hava Kent Taşoluk projesinde otopark, yüzme havuzu, kapalı spor salonu, çocuk oyun alanları yer alıyor. 

Yoğun ilginin geldiği Hava Kent Arnavutköy Taşoluk projesinde tüm ortaklıklar (satışlar) tamamlandı. Bu projede yeni daire satışı yapılmıyor. Ancak şirket yeni yatırımlarına tam gaz devam ediyor. 

İstanbul Havalimanı çevresine yeni proje

Hava Kent Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çavuş, şirketin devam eden projeleri hakkında bilgi verdi. Çavuş, "CVS Hava Kent olarak hali hazırda Eyüp Akpınar'da aldığımız arazilere 4 bin konutluk projemizin ilk etabı olan 600 konutu inşallah 2019 senesi içinde başlamayı hedefliyoruz. Aynı zamanda yine Yeni İstanbul Havalimanı çevresinde Arnavutköy projesi gibi butik projeler geliştirmeye de devam edeceğiz" şeklinde konuştu. 

Erkut Çavuş, "Kooperatifimize Ortak alımına devam etmekteyiz , 25 bin TL peşinat ve ayda 1000 TL'den başlayan aidatlar ile isteyen herkes kooperatifimize ortak olup ev sahibi olabilir" dedi. 

Web: www.havakent.com

3. havalimanının adı İstanbul Havalimanı oldu! 
 


Geri Dön