28 / 03 / 2024

D3 Unbuilt visions sergisi 7 Ocak'ta açılıyor!

D3 Unbuilt visions sergisi 7 Ocak'ta açılıyor!

Tasarımların ve tasarımcıların coğrafi sınırların dışına taşınmasını hedefleyen D3 uluslararası sergiler serisine Ankara'da başlayacak. Unbuilt visions sergisi, TSMD- Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin desteği ile D3 uluslararası sergiler serisi 7 Ocak'ta






2008 yılında New York'da kurulan D3, New York'dan başlayarak tüm dünyadaki sanatçı, mimar, tasarımcı ve öğrencilere ortak bir çevre sunarak sanat, mimar ve tasarımda yaratıcı pozisyonların gelişmesini hedefleyen bir organizasyondur.


Sergiler, etkinlikler, yarışmalar ve yayınlardan oluşan geniş kapsamlı programı ile sanat ve yapılı çevrede coğrafi, ideolojik ve mimari disiplinin sınırlarını geniş bir diyalog ve ortak çalışma üzerinde geliştirmeye odaklanmıştır. 


Unbuilt visions sergisi, TSMD- Türk Serbest Mimarlar Derneği'nin desteği, Creative Initiative ve D3'nin ortak çalışması ve Gregory Marinic ve Onat Öktem'in küratörlüğünde bu sene ilk defa Aamerika dışında yapılacak. Tasarımların ve tasarımcıların coğrafi sınırların dışına taşınmasını hedefleyen D3 uluslararası sergiler serisine Ankara'da başlayacak.



Geri Dön