18 / 04 / 2024

Daikin ısı geri kazanımlı yeni ürününü tanıttı!

Daikin ısı geri kazanımlı yeni ürününü tanıttı!

Daikin, değişken akışkan sıcaklığı teknolojisi (VRT) ile üretilen ısı geri kazanımlı VRVIV HR serisini gayrimenkul yatırımcılarının beğenisine sundu. Tasarımda esneklik ve daha düşük karbondioksit emisyonu ile çevreci çözüm sunuyor.



Daikin açıklamasına göre, şirket, VRV sistemlere (Variable Refrigerant Volume-Değişken Soğutucu Akışkan Hacmi) yeni özellik kazandırdı. Daikin'in Avrupa'dan hemen sonra Türkiye'ye sunduğu VRV IV HR, bir ortamda ısıtma yapılırken diğer ortamda soğutma yapabiliyor. Bir ortamın ısısını dış ünite üzerinden dışarı değil, ihtiyaç duyulan başka bir mekana aktararak geri kazanılmasını sağlayan sistem, konfor ve verimlilik değerlerini yukarı taşıyor. VRV IV ısı geri kazanımlı sistem, tüketicilerine yüzde 28'e varan verim artışının yanı sıra yeni BS kutuları (dağıtım kutusu) ile her türlü yapıya uygun borulama, tasarımda esneklik ve daha düşük karbondioksit emisyonu ile çevreci çözüm sunuyor. 


Yeni serideki tüm cihazlar, eş zamanlı ısıtma ve soğutma yapabilirken, LT (düşük sıcaklık) ve HT (yüksek sıcaklık) hidrobox iç üniteler ile sıcak su üretim imkanı da sağlıyor. Isıtma ve soğutma işlemlerini aynı anda gerçekleştirebilen VRV IV HR'de dış üniteler her türlü kapasite, verim ve montaj yeri ihtiyacını karşılayabilmek için serbest olarak kombine edilebiliyor. VRV IV HR, dış ünite modelleri ile birlikte kullanılabilen kompakt tekli ve çoklu BS kutuları, esnek ve daha hızlı montaj sağlıyor. Daikin'in ürün gamına kattığı yeni BS kutuları ile özellikle otel ve ofis gibi mekanlarda, küçülen boyut ve azalan montaj işçiliği ile uygulama esnekliği getiriyor. 

Hürses


Geri Dön