29 / 03 / 2024

Daikin soğutmadaki iddiasını ısıtmaya da taşıdı!

Daikin soğutmadaki iddiasını ısıtmaya da taşıdı!

Daikin soğutmadaki iddiasını ısıtmaya da taşıdı. Isıtma-soğutma sektörünün Japon devi Daikin, Isıtma Grubu ’nu müşterilerinin ihtiyaçlarına en hızlı ve en doğru çözümü sunacak şekilde yapılandırıyor.



Merkezi sistemlerden Altherma ısı pompalarına, kombiden radyatöre kadar geniş ürün gamı ile müşterilerine hizmet veren Daikin Isıtma Grubu, Türkiye genelinde 434 showroom’u ile hizmet veriyor.

İklimlendirme sektörünün öncü markası Daikin, soğutmada olduğu gibi ısıtmada da yenilikçi adımlar atmaya devam ediyor. Geniş ürün gamı doğrultusunda bayi sistemini yeniden yapılandıran Daikin, ısıtma ile ilgili ürün ve hizmetlerini Daikin Isıtma Grubu adı altında topladı. Bu çatı altında yenilenen ısıtma grubu bayileri ile soğutmadaki iddiasını ısıtmaya da taşıyan Daikin, 2015 yılında yeni bayi açılışları ile Türkiye genelinde hızlı büyümesini devam ettirecek.

Geniş ürün gamı doğrultusunda bayi yapısını yeniden yapılandırmayı tercih eden Daikin Türkiye, bundan böyle müşterilerine ‘Daikin Platinium’, ‘Daikin Gold’ ve ‘Daikin Heating Pro’ konseptinde hizmet verecek. Müşterinin ihtiyaçları gözetilerek gerçekleştirilen bu yapılanmaya göre, Daikin Platinium, kombi, radyatör, merkezi ısıtma ve Altherma ürünleri, Daikin Gold bayileri kombi ve radyatör cihazları, Daikin Heating Pro bayileri de merkezi ısıtma ve Altherma ürünleri ile hizmet verecek. Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, “Daikin soğutma alanında olduğu gibi ısıtma konusunda da uzman bir marka. Bu doğrultuda hizmet kalitemizi yükseltmek amacıyla böyle bir yapılanmaya gittik” derken, şu bilgileri verdi: “Yeni yapılanmamız ile birlikte, son kullanıcı ısıtma ihtiyaçlarına çözüm bulacağı doğru kanala, doğrudan ulaşacak ve konusunda uzmanlaşmış bir ekipten hizmet alacak. Soğutmada olduğu gibi ısıtmada da en geniş ürün gamına sahip marka Daikin. Bu sayede müşterilerimizin birbirinden farklı ihtiyaçlarına en uygun cihazı sunarken, çok özel çözümler geliştirebiliyoruz. Bu yeniden yapılanma ile müşterilerimizin ihtiyacı olan cihaza ve çözüme çok daha rahat ulaşmalarını hedefliyoruz.”

Daikin Isıtma Grubu bünyesinde halen Daikin markalı cihazların yanı sıra Airfel ve Hoval markalı ürünler yer alıyor. Türkiye genelinde 434 showroom’u ile faaliyet gösteren Daikin Isıtma Grubu, merkezi sistemlerden Altherma ısı pompalarına, kombiden radyatöre kadar geniş ürün gamı ile müşterilerine hizmet veriyor.




Geri Dön