25 / 04 / 2024

Daikin Türkiye’nin süper markaları arasındaki yerini aldı!

Daikin Türkiye’nin süper markaları arasındaki yerini aldı!

Daikin Türkiye’nin süper markaları arasındaki yerini aldı. İklimlendirme sistemlerinde sunduğu çözümler ile kullanıcılarına yüksek verimlilik ve konfor sunmayı amaç edinen Daikin, “Türkiye’nin Süper Markaları” arasındaki yerini aldı.



Isıtma, soğutma ve havalandırma konusundaki uzmanlığını Temmuz 2011’den bu yana Türkiye’ye taşıyan Daikin, üçüncü yılında Türkiye’nin süper markalarından biri olmayı başardı. Daikin, Superbrands Türkiye tarafından açıklanan “Türkiye’nin Süper Markaları” listesindeki 134 marka arasına girdi.

Dünyada 88 ülkede gerçekleştirilen Superbrands Araştırması, Türkiye’de iki yılda bir yapılıyor. Şirket büyüklüğünün yanı sıra, teknoloji, yatırımlar, işgücü kalitesi, yaratıcılık, markalaşma konusundaki çalışmalar, sosyal sorumluluk projelerine katkı, çevre duyarlılığı, etik değerlere uyma ve vergi sıralamasındaki yeri gibi kriterlerin dikkate alındığı Superbrands Türkiye araştırmasının ilk etabında 1023 marka belirlendi. İş dünyası ile sivil toplum kuruluşları yöneticilerinden oluşan Seçici Kurul’un değerlendirmesi sonucunda bu sayı 300 markaya indirilirken, bir sonraki etapta Nielsen İstanbul,  Ankara  ve İzmir’de 1677 kişiyle yüz yüze görüşmeler gerçekleştirdi. Bu ölçümlerin değerlendirilmesi ile birlikte “Türkiye’nin Süper 134 Markası” seçildi.

Daikin’in Türkiye’nin süper markalar arasında yer almasına ilişkin görüşlerini paylaşan Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, şunları dile getirdi: “Daikin iklimlendirme sektöründe 90 yıllık geçmişi ile dünyanın öncü ve lider markası olarak kabul ediliyor. Ancak Türkiye’de üretici kimliğimiz ile henüz 3 yıldır faaliyet gösteriyoruz. Bu kadar kısa bir süre içerisinde Türkiye’nin süper markalarından biri olarak seçilmek, bizim için büyük bir gurur ve onur kaynağı oldu. Ortaya çıkan sonucu, marka değerine ve sürdürülebilirliğe verdiğimiz önemin görüldüğü, bu yöndeki çalışmalarımızın takdir edildiği şeklinde yorumluyoruz. Seçimleri ile bizi motive eden değerli Daikin klima kullanıcılarına ve hepsi birbirinden kıymetli seçici kurul üyelerine teşekkür ediyorum.”



Geri Dön