25 / 04 / 2024

Dalga Kule 2. Etap'ta 1.000 TL taksitle! Son gün 24 Mart!

Dalga Kule 2. Etap'ta 1.000 TL taksitle! Son gün 24 Mart!

Dalga Kule 1. Etap'taki tüm rezidanslar sahiplerini buldu. Şimdi fırsatı kaçıranlar için 2. Etap satışları başladı!



 

 

 

Otel konseptinde üretilen Dalga Kule 1. Etap’taki tüm rezidanslar sahiplerini buldu. Şimdi fırsatı kaçıranlar için 2. Etap satışları başladı. Dalga Kule 2. Etap’ta fiyatlar 179 bin liradan başlıyor. 1.000 TL’den başlayan taksit seçenekleri sunulan Dalga Kule projesinde 50 aya kadar sıfır faiz avantajı sağlanıyor. Otel konseptiyle tasarlanan rezidanslarda yaşayabilir ya da kurumsal işletim sistemiyle kiraya verebilirsiniz. Dalga Kule 2. Etap projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon konut seçenekleri bulunuyor. Fiyatları 179 bin liradan başlıyor. Dalga şeklindeki mimarisiyle dikkat çeken proje Maltepe Dragos’ta yükseliyor.

 

Dap Yapı tarafından inşa edilen Dalga Kule projesi Dragos sahiline 800 metre mesafede bulunuyor.  Proje, Kadıköy ve Bağdat Caddesi’ne olan yakınlığıyla, E-5’le sahil yolu arasında, tren ve minibüs yoluna paralel konumuyla, havaalanı, feribot iskelesi, marina ve metroyla çevrili ulaşım ağıyla kolay ulaşılabilen bir bölgede yer alıyor. Prens Adaları’nın, özellikle Büyükada’nın devamı gibi görülen bölge, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin İstanbul Çevre Düzeni Planı’nda kentin üç yeni çekim noktasından biri olarak gösteriliyor.

Dalga Kule projesi deniz dalgasından esinlenerek tasarlandı. Dalgaların zeminden itibaren dikey yükselerek bulutları yakaladığı 22’şer katlı 2 kuleden oluşan projenin dış yüzeyde camların yansıma hareketleriyle kuvvetlenen mavilik deniz dalgası hissini perçinliyor. Dairelerden Adalar, havuz, bahçe ve şehir manzarası izleniyor.

Dalga Kule projesinde her mevsim kullanılan açılır ve kapanır yüzme havuzu, yürüyüş ve koşu parkurları ve çok amaçlı spor sahasının yanı sıra sosyal tesis bünyesinde fitness merkezi, sauna, Türk hamamı ve masaj odaları, açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. Blokların 9. katında kafe ve kahvaltı salonları, blok üstlerindeki roof’larda ise 360 derecelik manzaraya hakim dev jakuziler yer alıyor.

Dalga Kule projesinde iki adet rezidans konut bloğu, A Blok’ta 178 adet konut, B Blok’ta 176 adet konut ve 15 adet dükkan olmak üzere toplamda 369 üniteden oluşuyor. Projenin ikinci fazıyla birlikte rezidans ve dükkanların sayısı 800 üniteye tamamlanıyor.

444 33 39

www.dalgakule.com

Nagihan Arat


Geri Dön