25 / 04 / 2024

Damla inşaat Canik'te villa yapacak!

Damla inşaat Canik'te villa yapacak!

Damla İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Recai Erol, Canik ilçesi Hasköy mahallesinde 400 konutla 50 adet villa yapmayı planladıklarını, 50 yataklı Damla Panaroma Hotel'i açacaklarını söyledi.



Önümüzdeki yıl 25. kuruluş yıldönümünü kutlayacak olan Damla İnşaat Sanayi Ltd. Şirketi, Samsun Fuar ve Kongre Merkezi'nde 2-5 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Yapı, İnşaat Malzemeleri, Tesisat, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz ve Teknojileri Fuarı'na katıldı. 


Firma olarak temelden daire satmadıklarını ve 15 ay gibi kısa bir sürede 120 daireyi güçlü bir ekiple bitirebildiklerini söyleyen Damla İnşaat Sanayi Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Recai Erol "1991 yılında gıda sektöründe faaliyet göstermek için kurulan firmamız, 2000 yılında inşaat sektörüne girdi. 15 yıldır güçlü bir ekiple çalışıyoruz. Kaliteye önem veriyoruz, iç mimar ile çalışıyoruz" dedi.

 

Damla inşaat Sanayi Ltd. Şirketi'nin Samsun'un Canik ilçesinde 700 daire yaptığını söyleyen Yönetim Kurulu Başkanı Recai Erol, "Bahçeşehir Koleji'ni müteahhitliği ve mülkü bizde olmak kaydıyla Canik'e kazandırdık. Biten 700 dairenin yanında, 2015-2016 yılları arasında 120 tane daire bitecek mülkler arasında yer alıyor. 2016'da Samsun için değişik projelere imza atacağız. Canik ilçesi Hasköy mahallesinde 400 konutla 45 ve 50 adet villa yapmayı düşünüyoruz. Ayrıca 50 yataklı Damla Panaroma Hotel'i hizmete açacağız. İnşaat sektöründe 10 yıl içerisinde iyi bir yol aldığımıza inanıyoruz."diye konuştu. 


İKİ MEGA PROJE DEVAM EDİYOR


3 bin 200 metre alanda temeli atılan Damla Tovvers projesinde çalışmaların sürdüğünü açıklayan Damla İnşaat Sanayi Ltd. Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Recai Erol," Projenin ikinci katları atılıyor. Her biri 145 metrekare olacak 58 daireyi önümüzdeki sene Nisan ayında teslim etmeyi düşünüyoruz. Her biri 155 metrekare 3+1 olacak şekilde yapılacak Damla Prestij projemizin temelini de bu sene Temmuz ayında atmayı, önümüzdeki sene sonunda da hak sahiplerine teslim etmeyi düşünüyoruz. Söz konusu projelerimiz; Modern çağa ayak uyduracak şekilde planlanarak yüzme havuzlu, oyun parklı, basketbol sahalı, güvenlik sistemleri ve merkezi ısınma sistemli, uydu sistemleri donatılarak yapılacak, "şeklinde konuştu. 



Zekeriya Fırat / Hedef Halk







Geri Dön