24 / 04 / 2024

Dan... Dan... Dan... Dolar 30 TL'yi görecek mi? Analistler 'Şimdi bunu duymayan yandı' dedi

Dan... Dan... Dan... Dolar 30 TL'yi görecek mi? Analistler 'Şimdi bunu duymayan yandı' dedi

Dolar bugün de yükselişle başladı. Herkes doların 30 TL'yi görüp görmeyeceğini merak ediyor. Analistler çok konuşulan bu konuyla ilgili dikkat çeken yorumlarda bulundu. İşte o kritik yorum...



Dolar, Türk lirası karşısında değer kazanmaya devam ederken, dolara yatırım yapmak isteyen ya da ellerinde dolar bulunan vatandaşlar da kara kara ne yapacaklarını düşünüyorlar. Ekonomist Selçuk Geçer, doların 30 TL'yi görmesinin içten bile olmadığını ve yakında bu rakamları görebileceğimizi ifade etti. Geçer'in açıklamalarıyla birlikte dolarla ilgili tartışmaların fitili yeniden ateşlendi. 

FED'İN FAİZ KARARI BEKLENİYOR

Dolarda tüm gözler Amerika Merkez Bankası FED tarafından bu akşam saat 21.00'da açıklanacak faiz kararında. Eğer FED faiz artışı kararı verirse bu da doların yükselmesi anlamına gelecek. FED'in faiz artırımına karşı bugün güçlenen dolar şu sıralar 17. 92 dolayında işlem görmeye devam ediyor. 
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön