26 / 04 / 2024

Dap Bumerang nerede?

Dap Bumerang nerede?

Firma: DAP Yapı

Proje: Dap Bumerang Ofis

Dap Yapı'nın Kağıthane'de yer alan projesi Dap Bumerang projesinin satışları devam ediyor. Dap Bumerang nerede? sorusu için haberimizi inceleyebilirsiniz...




Lokasyon olarak Kağıthane'de konumlandırılan Bumerang Ofis projesi  DAP Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. İstanbul'un Avrupa yakasında yer alan Dap Bumerang projesinin içerisinde 80 adet ofis mevcut durumda. 


Toplamda 95 adet birimin yer aldığı Dap Yapı Bumerang 'daki ofislerin alanı 68 metrekare ile 132 metrekare arasında değişiyor. Dap Bumerang nerede? sorusu için haberimizin devamını okuyabilirsiniz. 


Dap Bumerang ofis fiyatları: 


Dap Bumerang ofis fiyatları 'na göre projedeki ofisler 403 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 12 bin metrekare kapalı inşaat alanına sahip olan Dap Bumerang nerede? sorusunun yanıtı şöyle veriliyor. 


Dap Bumerang nerede?



Dap Bumerang nerede? sorusu İstanbul Kağıthane olarak yanıtlanıyor. Dap Bumerang nerede? sorusunun ayrıntılı yanıtı için projeye 444 33 39 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 



Dap Bumerang nerede? 


Dap Bumerang lokasyon itibariyle  Şişli, Zincirlikuyu, Levent, Beşiktaş, Taksim, Mecidiyeköy ve Maslak'a yakın konumda yükseliyor. Proje  Büyükdere Caddesi'ne 4 dakika, Taksim'e 10 dakika, TEM'e 5 dakika, Adalet Sarayı'na 2 dakika,Haliç Kongre Merkezi ve Bauhaus'a 1 dakika, E-5 yoluna 2 dakika, Taksim'e 10 dakika ve  Maslak'a 7 dakika mesafede yükseliyor. 



Telefon: 444 33 39

Web Adresi: wwww.dapyapi.com.tr

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi


projeye sor



Geri Dön