26 / 04 / 2024

Dap Nişantaşı projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Dap Nişantaşı projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Firma: Dap Yapı

Proje: Dap Nişantaşı

Dap Yapı imzası ve Emlak Konut GYO güvencesi ile Marmara Üniversitesi Nişantaşı arsası üzerinde hayata geçirilecek olan Dap Nişantaşı projesinde ön talep toplanıyor...



"Lüks ve konfor bir arada; Dap Nişantaşı" sloganı ile tanıtıln Dap Nişantaşı projesinde ön talep dönemi başladı.   

Dap Yapı imzasıyla ve Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) güvencesi ile hayata geçirilen Dap Nişantaşı projesi Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisi üzerinde hayata geçirilecek.

Konforlu yaşam alanları, şık peyzajlı parklar, birbirinden lüks markaların yer alacağı mağaza ve dükkanları ile İstanbul'a değer katacak Dap Nişantaşı projesi yakında başlayacak. Projede dükkanların yanı sıra daireler de olacak. 

Dap Nişantaşı projesinin inşa edileceği arazi, Emlak Konut tarafından Mart 2018'de yapılan İstanbul Şişli Teşvikiye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında satışa çıkarılmıştı. Dap Yapı ihalede arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 1 milyar 763 milyon 750 bin TL, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 705 milyon 500 bin TL teklif vererek arsanın yeni sahibi olmuştu.

Dap Nişantaşı projesi 25 dönüm alan üzerinde inşa edilecek.  Projede inşa edilecek binaların kat sayısı 10, ticaret alanındaki yükseklik sınırı da 5 kat şeklinde olacak. 

Dap Nişantaşı nerede?

Dap Nişantaşı projesinde ön talep toplanıyor! Yeni proje!

Tel: 444 93 27
Web: http://www.dapnisantasi.com/

 

Marmara Üniversitesi Nişantaşı arazisinin kazananı DAP oldu!

Dap Çekmeköy'de ön talep toplanıyor! Yeni proje!


projeye sor



Geri Dön