25 / 04 / 2024

Dap Yapı Adam Kule ev fiyatları!

Dap Yapı Adam Kule ev fiyatları!

Firma: DAP Yapı

Proje: Adam Kule

Bağımsız birimlerin alanları 46 metrekareden başlangıç gösterdiği projede daireler 1+1 olarak dizayn edildi. Dap Yapı Adam Kule ev fiyatları 200 bin TL'den başlangıç gösteriyor.



Lansman öncesi özel yüzde 10 indirim sağlanan  DAP Yapı   Adam Kule  projesinde bağımsız birimlerin alanları 46 metrekareden başlıyor, 204 metrekareye kadar uzanıyor.


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği projede lansman öncesi geçerli avantajli fiyatlara sahip. Proje içerisinde rezidans, home-office ve ofis yer alıyor.


Lansman öncesi geçerli avantajli fiyatlara sahip olan Dap Yapı Adam Kule projesinde 350 adet home-officeler bulunuyor. Proje Dap Yapı tarafından hayata geçiriliyor.


İsteğe bağlı şekilde dairelerin 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak birleştirilebildiği projede ön talep dönemi devam ediyor. Proje Dap Dalga Kule ve Vazo Kule projelerine yakın bir bölgede hayata geçiriliyor.


Dap Yapı Adam Kule ev fiyatları 200 bin TL'den satışa sunuluyor. Daire teslimlerinin 36 ay sonra gerçekleşeceği proje 14 Mayıs'ta satışa çıkacak. Projede bloklar 27 kat şeklinde yükseliyor.


Tel: 444 9 327

Web: http://www.dapyapi.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön