25 / 04 / 2024

DAP Yapı, Kartal Dragos'ta hız kesmiyor!

DAP Yapı, Kartal Dragos'ta hız kesmiyor!

DAP Yapı"nın Kartal Dragos"ta inşa ettiği Dragos Royal Towers"ı gören komşu projelerin sakinleri, 10 yıllık sitelerinin yerini verip gökdelen yaptırmak istiyor



İstanbul Anadolu yakasının gelişen bölgeleri Kartal ve Maltepe"de hayata geçirdiği projelerle son dönemde lüksün dozunu artıran DAP (Doğru Alanda Projeler) Yapı, bölgedeki varlığını sağlamlaştıracak. şžirketin, Dubai"deki yelken otel Burj Al Arab"dan esinlenerek ürettiği Dragos Royal Towers"ın lüks rezidans kulelerini gören bölge sakinleri, arazilerini DAP Yapı"ya teklif etti. DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, görüşmelerin sürdüğünü belirterek, œBizim arazinin sağında ve solunda iki ayrı proje var. 10 yıl önce yapılmış bu binalardaki mülk sahipleri bize tekliflerle geliyor. 10 yıllık sitelerini yıkıp yerine bizim yaptığımız gibi lüks rezidans kuleleri inşa etmemizi istiyorlar. Aynı konseptle farklı projeler üretmeye biz de sıcak bakıyoruz dedi.

˜BU ÜLKE O KADAR ZENGİN DEĞİL"

Bugün yapılan pek çok projenin bundan 20 yıl sonra, o zamanın lüks gecekonduları sınıfına gireceğini söyleyen Yılmaz, œAma bu ülke o kadar zengin değil. Biz projelerimizi yaparken bunun olmaması için çalışıyoruz. 50 yıl sonra da kimsenin yıkmak istemeyeceği, içinde yaşanabilecek konutlar üretelim istiyoruz diye konuştu. DAP Yapı"nın çağlayan"da bir ofis projesi üzerinde çalıştığını hatırlatan Yılmaz, yeni projelerle ilgili şu bilgileri verdi: œPolisan Holding"in eski fabrika arazisinde inşa edeceğimiz bu yapıda 350 civarında ofis bulunacak. Ayrıca, Maltepe"de iki ayrı arazi için görüşmelerimiz devam ediyor. Hedefimiz, tüm bu projelere 2011"de başlayabilmek. Bunlar dışında; şžişli, Bomonti, Mecidiyeköy, Sarıyer ve Kağıthane"de yeni lüks konutlar üretebilmek için arazi bakıyoruz. Buraların dışında bir yerde proje yapmayı da çok düşünmüyorum. Lüks konutun alıcısı şehir dışına çıkmayı pek istemiyor. Anadolu yakasında da Beykoz ve Maltepe civarı tercihimiz.

Maltepe"deki lüks projede kapıları kristalle kaplıyor

Ziya Yılmaz, özellikle son iki projede çıtayı çok yükselttiklerini belirterek, œYaptığımız işler çok ağır. Hem Dragos"taki projede hem de Maltepe"deki DAP Royal Center"da imalat ve satış olarak ağır bir iş yapıyoruz. Proje özellikleri farklı olunca fiyatı da ona göre piyasanın üzerinde oluyor dedi. Yılmaz, projelere sürekli yeni hoşluklar eklediklerini ifade ederek, şu örneği verdi: œDAP Royal Center"daki son yeniliğimiz çerçevesinde, daire içlerindeki tüm kapılarda kristal taşlar kullanacağız. İç kapıları bundan önceki projelerde deri kaplıyorduk. şžimdi kristal süslemeler olacak. Projenin hemen başından konut alan bazı müşterilerimiz bile bunu henüz bilmiyor olabilirler. Bunu konut fiyatına da ek maliyet olarak yansıtmayacağız. Bizim maliyetimiz yükseldi sadece. DAP Royal Center"da konut fiyatları 308 bin ile 1 milyon 16 bin TL arasında. Konutların büyüklükleri ise 62 ile 261 metrekare arasında değişiyor.

˜Maltepe"yi ikinci Levent hattı yapacağız"

Maltepe"de 2 ayrı projeleri daha olduğunu, bunlarla birlikte bölgedeki yüksek bina sayısını da artıracaklarını kaydeden Ziya Yılmaz, œHedefimiz, Maltepe"yi ikinci bir Zincirlikuyu-Levent aksı yapmak. Bu bölgede, gelecek dönemde, şu anda inşası sürenleri de eklersek 8-10 tane gökdelen yapmış olacağız. Birkaç yıl içinde E5"ten bakınca bize ait pek çok kule göreceksiniz dedi.
Habertürk/Menekşe ATASELİM

Dap Royal Center

0 216 444 33 39

www.dapyapi.com.tr

http://www.daproyalcenter.com.tr/


Dragos Royal Tower

0216 517 1 517

www.dragosroyaltowers.com

www.dapyapi.com.tr

[email protected]


Geri Dön