29 / 03 / 2024

Dap Yapı Kartal projesine deniz uçaklı ulaşım!

Dap Yapı Kartal projesine deniz uçaklı ulaşım!

DAP Yapı'nın inşa edeceği projenin içinden hızlı tren gececek, ulaşım deniz uçagı ve deniz taksilerle sağlanacak. Yılmaz "Denize çok yakınız, hemen önümüzde Türkiye'nin en büyük mega yat marinası yer alacak" dedi.



Hastane, okul, ofis ve alışveriş merkezini kapsayan Kartal projesi, seçimlerin ardından görücüye çıkacak.

 

'ALİ BEY'LE İLERİDE YİNE ÇALIŞIRIZ'

 İÇİNDE hastane, okul, ofis, konut, ibadethane ve bir AVM'yi içerecek olan dev Kartal projesinin lansmanını 30 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerin ardından gerçekleştireceklerini açıklayan Ziya Yılmaz, projeye ilişkin bilgi verdi. Yılmaz "Denize çok yakınız, hemen önümüzde Türkiye'nin en büyük mega yat marinası yer alacak. Deniz taksi iskelesi ve deniz uçağı için pist yapacağız. Deniz uçağı İstanbul'da bir Haliç'e bir de buraya inecek. İki helikopter pisti olacak. Projenin dibinden  Marmaray  geçiyor, içinden de hızlı tren Ağaoğlu Grubu'nurı şirketi Eltes İnsaat'ın Kartal projesindeki hisselerini DAP Yapı'ya devretmesinin ardından daha önce yüzde 49 olan DAP Yapı hisseleri, yüzde 99.5'e yükseldi. Kartal projesinde Eltes İnsaat'ın hisseleri yüzde 0.50 olarak kaldı. Hisse devriyle ilgili açıklama yapan DAP Yapı'nın patronu Ziya Yılmaz "Ali Bey değerli s â ı kiteı bir ağabeyimdir. Özelinde ic dünyası bambaşkadır. Bu projede olaylar böyle gelişti. İleride başka bir projede yine işbirliği yapabiliriz" dedi. İnşaat sektörünün ekonominin lokomotifi olduğuna dikkat çeken Yılmaz, işadamlarının önünün açılması gerektiğini söyledi. Yılmaz "Gelişmiş ülkelerde işadamı ve bürokrat elele verir; birlikte yürür" dedi. 

 Dünyada içinde bu kadar unsur olan bir başka proje yok. Proje, bünyesinde Anadolu yakasının en büyük özel hastanelerinden birini barındıracak. Aynca okul, ofis, konut, ibadethane, açık ve kapalı AVM'si olacak. AVM için markalara kiralamalar başladı. Henüz Türkiye'de olmayan markalan getireceğiz" dedi. Kartal projesine günde 70-80 tane ön talep geldiğini belirten Yılmaz, dairelere büyük teraslar yaptıklarını da sözlerine ekledi. 


Z ve İ'den sonra sıra A Ofis'te Projelerimizin yüzde 27'sini İstanbul dışındaki illerden gelenler ile yabancılara sattıklarını anlatan Yılmaz, Kağıthane-Çağlayanbölgesinde A Ofis projesine başlayacaklarını da söyledi. Yılmaz " Z Ofis ilkiydi ve 3 hafta gibi rekor sürede satışım tamamladık. Yüzde 80 prim yaptı. Ardından arkasındaki tüm fabrika arsalarım topladık. Bumerang ve İ Ofis'in de satışlarım hızla gerçekleştirdik. Orada, A Ofis'ten sonra iki ofis projesi daha inşa edeceğiz. Onları da 2-3 ay içinde başlatacağız. Böylece DAP Vadisi'nde toplam 900 ofis yapmış olacağız. A Ofis'te ilk alıcı ve yatırımcıları kazandırmak için metrekare fiyatını 5 bin TL'den çıkacağız" dedi. 


Star


Geri Dön