19 / 04 / 2024

DAP Yapı Levent nerede?

DAP Yapı Levent nerede?

Firma: DAP Yapı

Proje: Levent projesi

DAP Yapı Levent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte DAP Yapı Levent nerede sorusunun yanıtı ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Yatırımlarını son sürat sürdüren DAP Yapı, Levent projesi için düğmeye bastı. Ön talep sürecinin başladığı proje Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle yükseliyor. 

DAP Yapı Levent nerede?
DAP Yapı Levent nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.  DAP Yapı  Levent nerede sorusunun yanıtı hakkında bilgi vermeden önce proje detaylarına değinelim.

53 bin metrekarelik dev koru alanıyla dikkat çeken Dap Yapı Levent projesinde ticari alanlar ve konutlar yer alacak. Proje ile ilgili diğer detaylar önümüzdeki günlerde belli olacak.

DAP Yapı Levent nerede?

DAP Yapı Levent nerede?
DAP Yapı Levent nerede sorusuna Türk Telekom Arena'ya, İstanbul Teknik Üniversitesi'ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda yer alıyor yanıtını verebiliriz.

DAP Yapı tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sonrası hayata geçirdiği  Çekmeköy, Nişantaşı ve Ayazağa projeleri için 5.9 milyar TL gelir taahhüt ediyor. 


Web: https://dapyapi.com.tr/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön