19 / 04 / 2024

Dap Yapı'nın 2014'te teslime hazır projeleri!

Dap Yapı'nın 2014'te teslime hazır projeleri!

Geleceğin binalarını inşa ettiklerini söyleyen DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz DAP Yapı, 2014 yılında Dalga Kule, Tango Kule, Burgu Kule ve Z Ofis projelerinin teslimlerini gerçekleştirecek dedi...



DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz DAP Yapı, 2014 yılında Dalga Kule, Tango Kule, Burgu Kule ve Z Ofis projelerinin teslimlerini gerçekleştirecek. Geleceğin binalarını inşa ettiklerini söyleyen DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut edinmek isteyenler için tüm imkânları seferber ettiklerini söyledi DAP Yapı tarafından Kartal Maltepe'de inşa edilen Dalga Kule, Tango Kule, Burgu Kule ve Z Ofis'in teslim edilme tarihleri netleşti. 2014 yılında teslim edilmesi planlanan projeler, mimari özellikleri ve estetik boyutları ile dikkat çekiyor. 

Firmanın Vazo Kule projesi ise 2015'in ilk çeyreğinde teslim edilecek. Orijinal tasarımlarıyla dikkat çeken projeleriyle sektöre yön verdiklerini söyleyen DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, ürettikleri binlerce konutu daima söz verdikleri tarihte ve vaat ettikleri kalitede teslim ettiklerine vurgu yaptı. Ziya Yılmaz, "Gittiğimiz yerlere katma değer kazandırdık. 


Çirkin yapılaşmanın, çarpık zihniyetle inşa edilen binaların yanında bir tablo gibi duran projelerimiz görünümüyle, kalitesiyle ve en önemlisi üstün inşaat özellikleriyle öne çıkıyor. Konut edinmek isteyenler için tüm imkânları seferber etmiş durumdayız. 2014 sonuna kadar Dalga, Tango, Burgu Kuleler ve Z Ofis'te teslim aşamasına geçeceğiz" diye konuştu. 


Posta Ek




Geri Dön