26 / 04 / 2024

Dardanel'den fabrika arazilerin geri alımı açıklaması!

Dardanel'den fabrika arazilerin geri alımı açıklaması!

Dardanel Önentaş, Çanakkale ve Edirne Enez'deki fabrika bina ve arazilerinin geri alımı ve ilgili protokol kapsamında tüm borçlarımızın kapatılması müzakerelerine ilgili kurumlar ile başlanmasına karar verdi.



Dardanel Önentaş Gıda Sanayi, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) fabrika arazilerinin geri alımı hakkında açıklama yayınladı.

Dardanel Önentaş Gıda Sanayi'nin 5 Aralık 2019 tarihli yönetim kurulu toplantısında; ilgili protokol ile mülkiyeti Vakıflar Bankası, İş Bankası, Birleşim Varlık A.Ş. ve Türkiye Kalkınma Bankasına geri alım hakkı ile devredilen Çanakkale ve Edirne Enez'deki fabrika bina ve arazilerimizin geri alımı ve ilgili protokol kapsamında tüm borçlarının kapatılması müzakerelerine ilgili kurumlar ile başlanmasına karar verildi.

Dardanel Önentaş Gıda Sanayi KAP açıklaması:
Şirketimizin 05.12.2019 tarihli yönetim kurulu toplantısında;

İlgili protokol ile mülkiyeti Vakıflar Bankası, İş Bankası, Birleşim Varlık A.Ş. ve Türkiye Kalkınma Bankasına geri alım hakkı ile devrettiğimiz Çanakkale ve Edirne – Enez'deki fabrika bina ve arazilerimizin geri alımı ve ilgili protokol kapsamında tüm borçlarımızın kapatılması müzakerelerine ilgili kurumlar ile başlanmasına karar verilmiştir.


Geri Dön