16 / 04 / 2024

Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu’na spor salonu!

Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu’na spor salonu!

Eğitime yaptığı katkılara hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Bağlarbaşı Ortaokulu’na spor salonu inşa ediyor.



 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin eğitime katkıları devam ediyor. Yapılan projeler kapsamında okullara spor salonu inşa ediliyor. Projelerine hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bir spor salonunu da Darıca Bağlarbaşı Ortaokulu için yapacak. 


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, öğrencilerin spor aktivitelerini rahatça yapabilmelerini sağlayacak olan spor salonu farklı spor dallarında da antrenman yapma imkanı da sağlayacak. 

8 FİRMA KATILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi salonun yapımı için ihale düzenledi. Yapılan ihale salonunda gerçekleştirilen oturuma 8 firma teklif verdi. En düşük teklifi 2 milyon 444 bin TL ile Metafor İnşaat verirken en yüksek teklif ise 4 milyon 347 bin TL ile Bandırma Doğan Yapı’dan geldi.

 

BASKET VE VOLEYBOL SAHALARI

 

Bin 100 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek olan spor salonu toplam bin 600 metrekare kapalı alana sahip olacak. Salonun zemin katında 28 çarpı 13 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9 çarpı 13 metre ölçülerinde voleybol sahası bulunacak. Birinci katta ise diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare 3 adet salon yer alacak.


 


Geri Dön