23 / 04 / 2024

DARTY 2013'ün ilk mağazasını Vialand'da açtı!

DARTY 2013'ün ilk mağazasını Vialand'da açtı!

Türkiye’nin elektronik ve beyaz eşya perakende devi DARTY, 2013 yılındaki ilk mağazasını 26 Mayıs’ta Vialand AVM’de açtı...





Türkiye’nin elektronik ve beyaz eşya perakende devi DARTY, 2013 yılındaki ilk mağazasını 26 Mayıs’ta Vialand AVM’de açtı. Her yıl beş mağaza açma hedefiyle yola çıkan DARTY, açılışa özel pek çok farklı üründe büyük indirimler ve sürprizleri tüketicilerle buluşturdu. Yeni mağazasını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açılışını yaptığı ve İstanbul Eyüp’te bulunan Vialand AVM’de faaliyete geçiren DARTY, İstanbul’daki mağaza sayısını 13’e yükseltti.



Konuya ilişkin konuşan DARTY yetkilileri “İstanbul’da yeni mağaza yatırımları yaparak hizmet ağımızı genişletmek ve daha fazla tüketiciye kaliteli ürünlerin yanı sıra iyi hizmet sunmak bizim için son derece değerli. Bu yeni mağazamızda da üstün hizmet kalitemizi ve garantimizi tüketicilere sunmaya devam edeceğiz. DARTY’ye olan yoğun ilgilerinden dolayı müşterilerimize teşekkür ediyoruz. Biz her yıl beş yeni mağaza açma hedefiyle yola çıktık. DARTY olarak planladığımız yatırımları hız kesmeden sürdüreceğiz” dedi.



Küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 190 kategoride 355 markaya ait 5000’den fazla ürünün uygun fiyatlarla satın alınabileceği DARTY, yeni mağazası ile kaliteli hizmetlerini tüketicilerle buluşturmaya devam edecek.



Geri Dön