19 / 04 / 2024

Apple'ın ilk mağazası Zorlu Center'da açıldı!

Apple'ın ilk mağazası Zorlu Center'da açıldı!

APPLE'IN, Zorlu Center'daki ilk mağazası geçen hafta sonu açıldı. Açılış öncesi ilk tanıtım basın mensuplarına yapıldı. Apple Perakende Satış Başkan Yardımcısı Steve Cano mağazaya ilişkin bilgi verdi...




APPLE'IN, Zorlu Center'daki ilk mağazası geçen hafta sonu açıldı. Açılış öncesi ilk tanıtım basın mensuplarına yapıldı. Apple Perakende Satış Başkan Yardımcısı Steve Cano mağazaya ilişkin bilgi verdi. Cano'nun verdiği bilgilere göre, istanbul Apple Store şirketin 15 ülkede açtığı 424'üncü mağazası oldu. 


Zorlu Center'da açılan mağaza, iki kattan oluşuyor. Diğerlerinden farklı olarak dünyanın en çok cam kullanılan Apple mağazası olan İstanbul Apple Store, 100'den fazla satış görevlisi istihdam ediyor. 

Yaklaşık 200 teşhir ürününün yer aldığı mağaza, 10.00-22.00 saatleri arasında açık olacak. 


Tanıtım toplantısında konuşan Steve Cano, mağaza hakkında şunları söyledi: "Bu cam fener, gün ışığını mağazanın her yanına taşıyor. Bu mağazadaki kadar cam, dünyanın hiç bir yerindeki Apple mağazasında yok, buna mağazanın iki tarafından yükselen cam merpenler de dahil. Mağazanın üst katında, teşhirde bulunan 200 ürünü, Mac, iPhone ve iPad'leri internet bağlantısıyla birebir deneyebilir, kullanabilirsiniz. Herhangi bir Apple ürününü aldıktan sonra, kişiye özel kurulum masalarımızda, aldığınız ürünü size özel hale getirerek, kişiselleştirerek buradan çıkmanızı sağlıyoruz." 


PARA


Geri Dön