26 / 04 / 2024

Paşabahçe'nin 42. mağazası Zorlu Center'da açıldı!

Paşabahçe'nin 42. mağazası Zorlu Center'da açıldı!

Toplam 646 metrekarelik alana sahip olan Zorlu Center AVM Paşabahçe Mağazası, Yaşam ve Butikkonseptleri altında 4 bin çeşit ürünü müşterilerine sunuyor. Esra Tokel, mağazalaşma ataklarının hız kesmeden sürdüreceğini söyledi...



Paşabahçe Mağazaları Genel Müdürü Esra Tokel, "2014'te de mağazalaşma atağımızı hız kesmeden sürdüreceğiz" dedi. İhtisaslaşmış mağazacılıkta özgün yapısıyla Türkiye'de lider olan Paşabahçe Mağazaları, Beyoğlu'nda halen faaliyet gösteren ilk mağazasının açılış yıldönümünde Zorlu Center'da 42'nci mağazasını hizmete sundu.Toplam 646 metrekarelik alana sahip olan yeni mağazada, Selçuk Demirel, Latif Demirci ve Bedri Rahmi Eyüboğlu gibi Türkiye'nin ünlü sanatçılarının fikir ve çizgilerini taşıyan 'İmza' ve Yansımalar' koleksiyonlarının şık, fonksiyonel ve dekoratif ürünleri de müşterilerin beğenisine sunuluyor. 

Paşabahçe Zorlu Center Mağazası'nda yeni 'Zevk-i Selim Koleksiyonuma Türkiye'nin zengin tarihsel ve kültürel mirasını gelecek nesillere aktarma misyonu ile bir sosyal sorumluluk projesi olarak ele alınan ve sınırlı sayıda üretilen diğer Tarih-Kültür-Cam Koleksiyonları' üe birlikte 'Butik' bölümünde yerini aldı. Son koleksiyonda tezhip, gölge oyunu, hat, sedefkari, telkâri, kalem işi, dokuma, kaftan, taş, mermer, seramik ve çininin camla buluştuğu toplam 32 eser yer alıyor.Paşabahçe Mağazaları Genel Müdürü Esra Tokel, mağazalaşma atağını sürdürdüklerini ve bu yılsonu hedefi olan 42'nci mağazaya ulaşmaktan duydukları mutluluğu dile getirdi. Beyoğlu'ndaki ilk mağazalarının açüış yıldönümüyle aynı gün Zorlu Center AVM'de mağaza açmış olmanın güzel bir tesadüf olduğunu düe getiren Tokel, "10 Ekim'in bizim için ayn bir önemi var. Perakendeye geçerek ilk mağazamızı Beyoğlu'nda açtık, 56 yıl sonra bugün Türkiye'nin en büyük AVM'lerinden biri olan Zorlu Center'dayız" dedi.Tokel, bu yıl 7 mağaza açtıklarını ve 2014'te de mağazalaşma atağının hız kesmeden sürdüreceklerini sözlerine ekledi.Zorlu Center AVM Paşabahçe Mağazası, haftanın her günü 10.00-22.00 saatleri arasında hizmet veriyor. 



Hürses


Geri Dön