20 / 04 / 2024

Nanan, Aqua Florya’da açıldı!

Nanan, Aqua Florya’da açıldı!

Türkiye’ye İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım Şirketi tarafından getirilen ve anne-bebek-çocuk pazarına Zorlu Center’da açtığı mağazası ile hızlı bir giriş yapan İtalyan markası Nanan’ın ikinci mağazası Aqua Florya’da açıldı.



Türkiye’ye İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım Şirketi tarafından getirilen ve anne-bebek-çocuk pazarına Zorlu Center’da açtığı mağazası ile hızlı bir giriş yapan İtalyan markası Nanan’ın ikinci mağazası Aqua Florya’da açıldı. Nanan, Aqua Florya’da yer alan mağazasıyla mobilyadan tekstile, aksesuar ürünlerinden yeni doğan kıyafetlerine kadar birçok ürünü aynı mağazada ebeveynlerin beğenisine sunacak. 


İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım Şirketi tarafından Türkiye’ye getirilen, 2015 Aralık ayında Zorlu Center’da açılan mağazasıyla, mobilyadan tekstile, aksesuar ürünlerinden yeni doğan kıyafetlerine kadar birçok ürünü aynı çatı altında sunan İtalyan markası Nanan’ın ikinci mağazası Aqua Florya’da açıldı. Nanan, anne, bebek ve çocukların ihtiyaçlarını bir arada bulabileceği şık ve ayrıcalıklı ürünlerini Zorlu Center’dan sonra Aqua Florya’da da ebeveynlerle buluşturacak.


2016 sonuna kadar toplam üç mağaza 

Nanan’ı Türkiye ile tanıştıran İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım Şirketi Kurucularından İlknur Tükek Omay, “Türkiye’de anne-bebek-çocuk pazarı oldukça kalabalık. Biz bu pazara Nanan’ın kalitesine ve marka kimliğine güvenerek girdik. Önümüzdeki 5 yıl içinde Türkiye’de 15 milyon TL ciroya ulaşmayı hedefliyoruz. 2015 yılının Aralık ayında Zorlu Center’da açtığımız ilk mağazamızdan sonra ikinci mağazamızı Aqua Florya’da açtık. 2016 yılı sonuna doğru biri de Emaar Square’de olmak üzere toplamda 3 mağazamız olacak” dedi.


Türkiye’de de Franchise ile büyüyecek

1992 yılında Franca Mentana tarafından kurulan Nanan, dünyaya açılarak Avrupa’da, Rusya, Katar, BAE, Japonya gibi ülkelerde de butiklerini açmaya devam ediyor ve franchise ile büyüyor. İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım Şirketi Kurucularından İlknur Tükek Omay, “Türkiye’de büyüme planımızı da franchise vererek gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Bu yılın ikinci yarısından itibaren franchise vermeye başlayacağız” dedi.


Tasarımı ve şıklığıyla öne çıkan Nanan, özellikle Avrupa’da çocuklar ve doğayla ilgili geliştirdikleri sosyal sorumluluk projeleriyle biliniyor. Türkiye’de de bu algıyı devam ettiren proje ve etkinlikler yürüten İlkiz İş Geliştirme ve Yatırım Şirketi Kurucuları İlknur Tükek Omay ve Güliz Tükek, Nanan’ı anneleri bilinçlendiren, onların bebek ve çocuklarıyla aralarındaki bağı güçlendiren bir marka olarak tanımlıyor. 



Geri Dön