26 / 04 / 2024

Darty çorlu mağazasının açılışında büyük izdiham!

Darty çorlu mağazasının açılışında büyük izdiham!

DARTY, Türkiye 'deki 22. mağazasını çorlu 'da açtı. Kuyruğa giren tüketicilerin sayısı mağaza açılış saati yaklaştıkça 1000 'in üzerinde kişiye ulaştı. Saat 10:00 'da açılan mağazanın daha erken açılması için ısrar eden çorlu halkı açılıştan itibaren mağa



Açılış nedeniyle düzenlenen kampanyaları kaçırmak istemeyen çorlu halkı DARTY mağazasının önünde sabahın erken saatlerinden itibaren beklemeye başladı.

Darty mağazasında en fazla ilgiyi ise 2,199 TL 'en 1,799 TL 'ye düşen Samsung UE40C6000 LED TV ve 899 TL 'den 699 TL 'ye düşen LG 32LD220 LCD TV gördü. Normal satış fiyatı 599 TL olan ASUS 1005PXDBLU 33 Netbook ise sadece 299 TL 'lik fiyatıyla en cazip ürünler arasındaki yerini aldı. Beyaz eşyalardan diz üstü bilgisayara, cep telefonlarından fotoğraf makinesine, video kameradan küçük ev aletlerine kadar birbirinden seçkin markalarda açılış nedeniyle çok büyük indirimler olduğun ürünlerin bir kısmı neredeyse dakikalar içerisinde tükendi.

Son derece titiz çalışan DARTY yetkilileri sayesinde çorlu halkı, kalabalığa rağmen herhangi bir izdiham yaşamadı, alışverişlerini rahatlıkla ve güven içinde yaptı.   İhtiyacı olan ürünleri kampanya fırsatı sayesinde DARTY 'nin üstün hizmet kalitesi ve garantisiyle satın aldı.
 
çorlu 'da ilk olan DARTY Kipa Alışveriş Merkezi 'nde açıldı. DARTY çorlu Mağazası 775 metre karelik bir mağazada hizmet verecek.

çorlu mağazasının açılışına gösterilen ilgiden son derece memnun olduklarını belirten DARTY yetkilileri yaptıkları açıklamada şunları söyledi;

“çorlu 'da açtığımız DARTY çorlu - Kipa mağazamız ile Trakya 'daki ilk mağazamızı açmış olduk. DARTY olarak planladığımız yatırımlara ara vermeden devam ediyoruz. çorlu 'daki bu mağazamız ile birlikte mağaza sayımızı 22 'ye çıkardık. DARTY 'ye olan yoğun ilgilerinden dolayı çorlu halkına teşekkür ediyoruz. Biz de kendilerine; en yeni ve kaliteli ürünleri, her gün en iyi fiyat ve en iyi hizmet garantisiyle buluşturacağımıza söz veriyoruz. Ayrıca buradan 2011 'de de geçtiğimiz senelerde olduğu gibi yatırımlarımıza hız kesmeden devam ederek, Türkiye genelinde yeni mağazalar açmayı sürdüreceğimizin müjdesini vermek istiyoruz. ”                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                

Küçük ev aletlerinden beyaz eşyaya kadar 190 kategoride 355 markaya ait 5000 'de fazla ürünün en iyi fiyatlarla satın alınabileceği DARTY; İstanbul, İzmit, İzmir, Ankara, Antalya, Adapazarı ve Konya 'dan sonra çorlu mağazası ile çorlu halkına da hizmet verecek.

DARTY Türkiye Mağazaları şöyle: Darty Profilo Mağazası, Darty Kale Outlet Center Mağazası, Darty Yenibosna Mağazası, Darty İstinye Park Mağazası, Darty Markiz Mağazası, Darty Carousel Mağazası, Darty Mavişehir Koçtaş  İzmir  Mağazası, Darty İzmit Real Avm Mağazası, Darty Palladium Mağazası, Darty Eyüp Mağazası, Darty Beylikdüzü Koçtaş Mağazası, Darty Osmanbey Mağazası, Darty Marintürk Pendik Mağazası, Darty  Ankara  Kentpark Mağazası, Darty Antalya Lara CarrefourSA Mağazası, Darty Ataköy Plus AVM, Darty Konya Mağazası, Darty Merter Mağazası, Darty Adapazarı Mağazası, Darty Avcılar Pelican Mall Mağazası, Darty İzmir Balçova Mağazası, Darty çorlu Kipa Mağazası


Geri Dön